meilute126 parašė:
Na jus tajp nepergyvenkit,viskas bus geraj. Mintis blogas i sona meskit![]()
Aciu, stengiuos 🙂
meilute126 parašė:
Na jus tajp nepergyvenkit,viskas bus geraj. Mintis blogas i sona meskit![]()
Aciu, stengiuos 🙂
meilute126 parašė:
Vat ir as galvoju gal per anksti😉 na uzsirasykit,bus geriau,ir ramiau.☺ pamenu pas mane liepa 2017metais. Du men nebuwo mm testus dariau nieko nerode. Nuejus pas g…
Būtinai užsiregistruosi 😊Nes darosi neramu jau 😏 Reik tikētis,gal dar neprarasta niekas😂
Doviliukassss parašė:
Būtinai užsiregistruosi 😊Nes darosi neramu jau 😏 Reik tikētis,gal dar neprarasta niekas😂
👍viskas gerai bus.
meilute126 parašė:
👍viskas gerai bus.
Zinokit kaip as jau noriu ir laukiu kada pagaliau pamatysiu dvi ryskias juosteles ehhh nostalgija pareja
meilute126 parašė:
Zinokit kaip as jau noriu ir laukiu kada pagaliau pamatysiu dvi ryskias juosteles ehhh nostalgija pareja
Man kai pirma planavom, l padejo ov testukai. Tai pavyko per 2 men
MarTra parašė:
Man kai pirma planavom, l padejo ov testukai. Tai pavyko per 2 men
As nelabaj isivajzduoju kaip jais naudotis.😯 gal ir man pavyktu. Paajskinkit😉
meilute126 parašė:
As nelabaj isivajzduoju kaip jais naudotis.😯 gal ir man pavyktu. Paajskinkit😉
Labai paprasta. Jie kaip nt. principas tas pats. Darytis geriausia kas antra diena. Jie parodys kada jusu ovuliacija pries tam tikra laika. O tada ir “gaminat” vaikiuka😉
MarTra parašė:
Labai paprasta. Jie kaip nt. principas tas pats. Darytis geriausia kas antra diena. Jie parodys kada jusu ovuliacija pries tam tikra laika. O tada ir “gaminat” vaik…
Taj pat turi but ryskios juosteles?
meilute126 parašė:
Taj pat turi but ryskios juosteles?
Jei iki ovuliacijos daugiau laiko buna antra blyskesne ovuliacijos diena ryski, na bent man buvo
MarTra parašė:
Jei iki ovuliacijos daugiau laiko buna antra blyskesne ovuliacijos diena ryski, na bent man buvo
Pagal sia skaiciuokle man prasideda nuo 16 dienos. O pati ov 21
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai