Kate345 parašė:
Bent viena moteris kuri supranta. Pasakiau jog sekso daugiau nebus iki 18metų. Tik labai pergyvename abu kur dingę mm, nors abu esame įsitikinę jog nesilaukiu. O je…
Kiek jums metų abiems su draugu?
Kate345 parašė:
Bent viena moteris kuri supranta. Pasakiau jog sekso daugiau nebus iki 18metų. Tik labai pergyvename abu kur dingę mm, nors abu esame įsitikinę jog nesilaukiu. O je…
Kate345 parašė:
Tu dar jaunute, normalu, kad ciklas gali issiderinti. Net mėnesį veluoti. Viskas net sveikom moterim issiderina ir nei nėštumas, nei kokios sveikatos bedos. Tiesiog stresas, veikla, mityba veikia. O db jaučiasi, kad lb stresuoji. Kad butum pastojus sansas itin mazas, jau rodytu nėštumo testas. Nurimkite ir geriau domekites informacija kaip isvengti tokių situacijų. Bent prezervatyvu pasisaugokit, bet tai turi būti tik su jūsų noru, nieko nedarykite ko nenorite, bijote. Jei vaikinas myli, supras ir palauks, nedarys spaudimo. Jei nebus svarbu jam tai, tada tikrai neverta su tokiu prasidėti. Vaikinų daug yra, pirmiausiai savęs žiūrėkit! Puikiai suprantu jusu situaciją, pati esu buvus.
Kate345 parašė:
O dabar apie šiaip moters organizmą.
Mėnesinių vėlavimas ištiesų galimas dėl : streso, mitybos pasikeitimo, viršsvorio, per mažo svorio, sporto ar šiaip aktyvaus laikotarpio gyvenime.
Plius moterys kartais tur anovuliacinius ciklus (tą mėnesį nevyksta ovuliacija tai ir moteris negali pastoti). Anovuliacinis ciklas pasireiškia mm vėlavimu, nebuvimu arba netikromis mėnesinėmis.
Evighet parašė:
Metų tikrai nesakysiu savo nes tuomet išvis visos išsijuoks, galiu parašyti asmeniškai. Tik kad vaikinui jau 18
Kate345 parašė:
Metų tikrai nesakysiu savo nes tuomet išvis visos išsijuoks, galiu parašyti asmeniškai. Tik kad vaikinui jau 18
Na vien slėpimas metų sako jog esate itin jauna. Aš asmeniškai lyt santykius irgo pradėjau anksti, būtent dėl to pasikliaukite moters Lūšiukė rekomendacijomis. Moteris itin protingai parašė, ir tikrai jums vertėtų pakalbėti su suaigusiomis moterimis apie lyt santykius. Apsaugos priemonės labai svarbios.
Kate345 parašė:
Nera ko isjuokti, juk mes ir kazkada buvom jaunos , kazkada sprendeme bent jau panasius klausimus. Nežinau konkrečių temu forume, bet tikrai turėtų buti. Galu gale gal verta susikurti temą jums rūpimu klausimu jei artimųjų neturite kas patartų. jums nesupykite, bet ne seksu uzsiimti, o domėtis apie moters kūną, jausmus ir save svarbiausia saugoti .
Lūšiukė parašė:
Nera ko isjuokti, juk mes ir kazkada buvom jaunos , kazkada sprendeme bent jau panasius klausimus. Nežinau konkrečių temu forume, bet tikrai turėtų buti. Galu g…
Aš pradedu stebėtis Lietuvoje lyt švietimu, derėtų pradėti pildyti spragas... Neturėjau ir aš kas pataria jaunystėje nes baisu buvo sakyti mamai ką veikiu iki pilnametystės...
Evighet parašė:
Aš pradedu stebėtis Lietuvoje lyt švietimu, derėtų pradėti pildyti spragas... Neturėjau ir aš kas pataria jaunystėje nes baisu buvo sakyti mamai ką veikiu iki pilna…
Mokykloje visiškai apie tai nieko nepasakoja, tik apie mm viena paskaita buvo ir viskas o toliau nieko jokio apie lyt ir pnš
Evighet parašė:
Aš pradedu stebėtis Lietuvoje lyt švietimu, derėtų pradėti pildyti spragas... Neturėjau ir aš kas pataria jaunystėje nes baisu buvo sakyti mamai ką veikiu iki pilna…
Tikrai truksta lb švietimo
gerai, kad internetas yra, tai dar dar. Tik va jaunam zmogui rask teisingą, gerą informaciją. Kažką lyg ir kuria puslapis 'nebegeda' ar pan vadinasi. Gal ten galima butu atrasti informacijos
o td manau reikalinga butu tema šiais klausimais. Ypač šioje temoje kiek visokių klausimų kyla būtent paaugliukems
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai