2015.03.22 10:48 (prieš 11 m.)
Mazuole parašė:
Tikrai taip, manau cia ne vieta toms kuriancioms nesantaika
Kad eitu zindyti savo vaiku ir skelbti kokios jos nuostabios ir idealios motinos i kita foruma, gal t…
..skaitau ir negaliu atsistebėti mamų noru kažkam kažką įrodyti. Juk esant tokioms veiklioms, galima kažką bendruomenės labui nuveikti. Na perskaitėt knygą-valio! Žindote-puiku! Būkit malonios nekritikuokite aršiai pasirinkusių kitaip. Jos pačios žino, kad mp pats geriausias dalykas kūdikiui, bet jau padaryti kiti sprendimai ir šaukštai po pietų. Na Dievaži-kurkite organizaciją, kvieskite mamas į gyvas diskusijas, patarkite žindymo klausimais, bet neatakuokite tų, kurioms jau vėlu kažką keisti. Joms pienas nebeatsiras, kai vaikelis 8mėn.ir maitinamas mišinuku!
P.s.: Jurgita-norint gauti Oskarą, reikia pasigimdyti sūnų ir pavadinti Oskaru ;)
aj15 parašė:
Mamyt, skubekite sviestis zindymo tema. Nes jei teigiate tokius dalykus, jusu zinios labai menkos. Nebuna per riebaus ar perlieso. Pirminis pienukas yra atsigerimui…
Labai teisingos mintys, tik gal kiek per daug išpūstos, siekiant numenkinti kitą (čia mano skoniui).
Katiara parašė:
pritariu eglutei123, kad maitinimas mp ir auklejimas tai du skirtingi dallykai
Sūnui tuoj 9mėn.ir aš jį maitinu pati. Nusistatymo iki kada tai darysiu-neturiu. Nes įdomios jūs moteriškės: tai maikes draskotės-"ko nemaitini pati?",-tai-"normalu maitinti tik iki metų ar max.iki 2",-kas jums duoda teisę spresti kas yra normalu man ar kaimynei iš penkto aukšto? Gyvenkite savo gyvenimus, auklėkite savo vaikus ir mokykimės vidinės kultūros.
Taika