Kkarollina parašė:
Gal kuri susiduriat su galvos skausmais?
Tikrai buna ir kartojasi kas 2-3 sav. 🥲 geriu vandens, bet ne visada padeda, tepu zvaigzdute ir naudoju ledini kompresa is saldiklio. Bet dazniausiai tik paracetamolis gelbeja.
Kkarollina parašė:
Gal kuri susiduriat su galvos skausmais?
Tikrai buna ir kartojasi kas 2-3 sav. 🥲 geriu vandens, bet ne visada padeda, tepu zvaigzdute ir naudoju ledini kompresa is saldiklio. Bet dazniausiai tik paracetamolis gelbeja.
Little panacea parašė:
Sveikos, norėjau paklausti kaip užsiregistravote pas gyd. endokrinologą? Ginekologė išrašė siuntimą, užėjus į e-sveikatą artimiausias laikas Santarose su siuntimu d…
Sveiki, reikia skambinti ir registruotis, sakyt, kad dėl nėštumo. Per e-sveikatą taip greit vizito negausit.
Little panacea parašė:
Sveikos, norėjau paklausti kaip užsiregistravote pas gyd. endokrinologą? Ginekologė išrašė siuntimą, užėjus į e-sveikatą artimiausias laikas Santarose su siuntimu d…
Laba, skambinau. Gavau laiką gruodžio viduryje. Nėščiosioms kita eilė, taip sakė mano ginekologė 🙂
+370 5 250 1717
Little panacea parašė:
Jūs turite skambinti , ir gausite vizitą nes esate nėščioji. Aš su pirmu nėštumu irgi skambinau į vilniaus infekcinių ligų prisimenu puikiai kad davė vizitą uz kokio mėnesio , bet pati daktarė paskambino ir pasakė kad jų laukiatės duodame "žalią kortelę " ir gavau žymiai anksčiau .
Uoga13 parašė:
Gal kas turite žemesnį spaudimą? Kai nueinu pas gydytoją, jis visada pakyla. Gal jauduliukas. Bet namuose jis toks žemas, atrodo vos pavyksta judėti. Kaip gelbėjatė…
Niekaip
pas mane zemas. Apie 100 ant kazkiek , tai sako gydytoja turbut silpna tau? Sakau nu normaliai
Uoga13 parašė:
Gal kas turite žemesnį spaudimą? Kai nueinu pas gydytoją, jis visada pakyla. Gal jauduliukas. Bet namuose jis toks žemas, atrodo vos pavyksta judėti. Kaip gelbėjatė…
As praeito nestumo pradzioj buvau kavos atsisakius. Tai del spaudimo liepe net daktare gerti. Gerdavau po 1 puodeli rytais. Sikart 2 be sazines grauzaties isgeriu
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai