Gabree parašė:
Ar sudetinga sodros puslapyje užpildyti ta prašymą NGA?
Nesudėtinga
Gabree parašė:
Nesudėtinga
Gabree parašė:
Kaip tik šiandien pildžiau😊 Jei darbovietės ir gydytojos pažyma "suvaikščiojo" tai viskas ten automatiškai supildyta , tereikia pasitikrinti ir patvirtinti. Ir nepamirši dar vieno prašymo, dėl NPD taikymo/ netaikymo. 😊
LapeSu parašė:
Sveika, jei kalba eina , jog vietoj natūralaus gimdymo gali būti CP tai visiek Clogin putos , sauskelnes Jums bus reikalingi. After birth purškalas , šaldantys pak…
O kokios firmos perkat vienkartinius ranksluoscius? Nesu naudojusi - gal kazkurie yra geriausi. Pabandyciau. Ir after birth purskalo nesu naudojusi, kam jis skirtas?
Ano-mis parašė:
O kokios firmos perkat vienkartinius ranksluoscius? Nesu naudojusi - gal kazkurie yra geriausi. Pabandyciau. Ir after birth purskalo nesu naudojusi, kam jis skirtas…
Aš pirkau paprasčiausius ,tokius kur kirpykloje naudoja ( Cascada , Benito parduotuvėje ) yra įvairių dydžių, švelnus , minkšti, panaudoji ir išmeti lauk. O After birth turi tokį raminantį poveikį ir galima vis pasipurkšti kai atsiranda diskomfortas. 😊
LapeSu parašė:
Kaip tik šiandien pildžiau😊 Jei darbovietės ir gydytojos pažyma "suvaikščiojo" tai viskas ten automatiškai supildyta , tereikia pasitikrinti ir patvirtinti. Ir nepa…
dėl NPD tai tarp sodros reikia užpildyti ar kaip? ir kaip geriau taikyti ar netaikyti?☺️
blondinuke parašė:
dėl NPD tai tarp sodros reikia užpildyti ar kaip? ir kaip geriau taikyti ar netaikyti?☺️
Taip taip irgi Sodroje (prie paraiškų pačioje apačioje būna ) 😊 Aš rinkausi netaikyti ( nes mačiau pas teisininke Užkuraityte storyje, kad geriau netaikyti ), o kaip istiktuju geriau nežinau. 🤔🤭
Labai geras video pildymui https://www.instagram.com/p/DQ_mlNyAEGE/?igsh=YmhvNW11dXE2NGpl
blondinuke parašė:
man lygiai tas pats, daktare kaip ir nieko nesakė dėl svorio. bet baime atsirado svertis, tai sveriuosi prieš vizitą🤣
na man jau iegi pasidare baisu svertis. dziaugiausi, kad per daug neauga svoris. Tai kai pradejo, taip pradejo😂
LapeSu parašė:
Taip taip irgi Sodroje (prie paraiškų pačioje apačioje būna ) 😊 Aš rinkausi netaikyti ( nes mačiau pas teisininke Užkuraityte storyje, kad geriau netaikyti ), o kai…
Bet netaikant paskui reikia nepamirsti kasmet daryti deklaracija ir susigrazinti pinigus
jau ir su praejusiu mano nga ir vpa buvo rekomendacija netaikyti npd, visai faina budavo pavasari gauti kaip bonusa - susigrazinta npd
Ano-mis parašė:
Bet netaikant paskui reikia nepamirsti kasmet daryti deklaracija ir susigrazinti pinigusjau ir su praejusiu mano nga ir vpa buvo rekomendacija netaikyti npd, visai faina budavo pavasari gauti kaip bonusa - susigrazinta
Netaikant npd- gaunate kas menesi maziau. O paskui susigrazinate deklaruojant pajamas.
Jeigu kitu pajamu negaunate bunant vpa- tai as taikyciau, ir gauciai kas menesi daugiau.
Jeigu turite dar papildomu oficialiu pajamu- tikrai netaikyti, kadangi persiskaiciuoja npd ir taikant , gali tekti susimoketi.
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai