Tokata parašė:
Labas vakaras,
Na, kadangi aukstai nekilai apskritai po ov, tai sakyciau, gal ir galima kazko tiketis, nes kaip suprantu, snd mmm diena, o ju nera? Galetum dar pakilti...
Jei ryt nenukrisi, pamegink gal NT?
Tokata parašė:
Labas vakaras,
Na, kadangi aukstai nekilai apskritai po ov, tai sakyciau, gal ir galima kazko tiketis, nes kaip suprantu, snd mmm diena, o ju nera? Galetum dar pakilti...
Jei ryt nenukrisi, pamegink gal NT?
tevu-darzelis.lt/rk20293@140410a0150 gal kilsiu
raminciukex parašė:
tevu-darzelis.lt/rk20293@140410a0150 gal kilsiu![]()
oho, kokie svyravimai
Bet linkiu dabar aukštai kilti
Laura klaipediete1981 parašė:
Kaip gyvenat mergaites ? ;)
Aš tai po dviejų savaičių laukimo sulaukiau mmm
Tai pradėjau naują ciklą
O grafikėlis va kaip atrodė tevu-darzelis.lt/rk70959@140325638d3
Turiu klausimėlį
kokia pas jus BT laikosi pirmoje ciklo fazėje ?
matuoju pirmą mėnesį, tai kolkas ji pas mane 36,5-36,6. Antrą ciklo fazę matavau praeitą ciklą (bet pirmos nematavau) tai buvo 39,9-37,1. Kaži ne per aukšta mano BT pirmoj fazėj ?
kiek pažiūrėdavau kitų grafikiukus tai kitoms 36,2-36,3. Ar aš čia tokia viena karšta esu
Įnoringa parašė:
Turiu klausimėlįkokia pas jus BT laikosi pirmoje ciklo fazėje ?
matuoju pirmą mėnesį, tai kolkas ji pas mane 36,5-36,6. Antrą ciklo fazę matavau prae…
Mano BT pirmoje fazėje 36,3-36,4, antroje 36,6-36,8. Man atrodo, kad tavo ne per aukšta. Jei gerai jautiesi, svarbiausia skirtumas tarp dviejų fazių
bacio parašė:
Mano BT pirmoje fazėje 36,3-36,4, antroje 36,6-36,8. Man atrodo, kad tavo ne per aukšta. Jei gerai jautiesi, svarbiausia skirtumas tarp dviejų fazių![]()
Na žiūrėsiu kaip bus toliau
bet rimtai tas BT matavimas kaip narkotikas ( kaip kažkas čia sakė), laukiu, kad greičiau ateitų rytas, kad galėčiau pamatuot
Įnoringa parašė:
Na žiūrėsiu kaip bus toliaubet rimtai tas BT matavimas kaip narkotikas ( kaip kažkas čia sakė), laukiu, kad greičiau ateitų rytas, kad galėčiau pamatuot :D…
aha, aš irgi labai laukiu kiekvieno ryto
Pradžioje tai norėdavau kuo greičiau miegoti eiti, kad tik rytas greičiau ateitų
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai