Rutijasi parašė:
O kiek jau tau laiko? ;) as liemenelw nusipirkau likus menenesiui gal ;)
man 29 sav...
na bet krutone nedideja daugiau kiek pradziai padidejo ir sustojo...
Rutijasi parašė:
O kiek jau tau laiko? ;) as liemenelw nusipirkau likus menenesiui gal ;)
man 29 sav...
na bet krutone nedideja daugiau kiek pradziai padidejo ir sustojo...
karolina12345 parašė:
man 29 sav...na bet krutone nedideja daugiau kiek pradziai padidejo ir sustojo...
Man nėštumo metu iš vis nepadidėjo, tik dabar maitinant padidėjo, kadangi pienuko pilna
karolina12345 parašė:
kas gimdet mamytes jau, jai prireikia epidiuro, ar Taurages GN turi ji vietoje? ar turi buti pati pasirupinusi, as jo neplanuoju naudoti, bet atsarga gedos nedaro, …
Del epiduro net nepasidomejau pries tai, o gimdant jau ant pacio galo saukiau: darykit epidura ar ka nors, nebegaliuu:DD bet daktaras sake: ne ne ne, Ruta, esi stipri ir matau kad pagimdysi be epiduru jokiu
missing parašė:
Sveikos, mamytesna, kaip Jūsų pilveliai?
auga?
o gal jau supuojat pilvelio gyventojus ant ranku?
turiu klausimeli apie vaikeliu rubeliu prieziura. Koki…
Skalbimui esu prisitarkavusi paprasto ukinio muilo ir uzmerkusi vandeniu, kad butu kose. Ta kose dedu i pati bugna , o minkstikli naudoju neutral. Ir pirma kart viska lyginau ir skalbiau ant aukstesnes temperaturos, o dabar jau visko nebelyginu;)
karolina12345 parašė:
kas gimdet mamytes jau, jai prireikia epidiuro, ar Taurages GN turi ji vietoje? ar turi buti pati pasirupinusi, as jo neplanuoju naudoti, bet atsarga gedos nedaro, …
Taip ir epiduraas nemokamas
tik man jis skausmo nenueme visai kazkodel
audroniuukas parašė:
Taip ir epiduraas nemokamastik man jis skausmo nenueme visai kazkodel
![]()
aciu uz info, nes dabar galvoju jai skatins ir prireiks jo o as jo neturesiu kas tada
missing parašė:
auga?
as turiu seip neutralu, bet naudosiu amway vaikiskus miltelius ir minkstikli is amway;) isbandyta jokiu elergiju, as tryniau baltus rubelius su ringuvos ukiniu muilu, tai beproto isbere rankas,kitoms nieko nebuna, bet ukinio nesirinkciau jai jau man nubere rankas tai kaip gali reguoti kudikio oda;) zinoma amway produkcija nera pigi bet milteliu uztenka metams laiko;)
missing parašė:
auga?
as nusipirkau vokisko skysto skalbiklio butent vaikiskiems rubeliams Dalli, viska issiskalbiau, bus matyt ar tiks leliukui, bet siaip kvepia skaniai ir butelis apie 5 eu kainuoja
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai