Manasis kaiptik dziaugesi kad as nuo kolozeto neatsitraukiau. sako mano draugo, pazystamo, bendradarbio ar kieno ten zmona per nesuma veme, veme, ir gime sunus, tu vemi, tai reiskia bus mergaite. Sakau nori pasakyti kad as esu berniukas, o dabar tau jau turbut ir vyras? Nes mano mama net kraujais veme antiek skrandis nuo to tampymo buvo isdraskytas, kad net jau kraujuodavo, o gimiau kazkodel mergaite. Ai cia nieko pagal bobuciu prietarus nepasakysi. Sako kitokio maisto norisi, kitokios pilvo formos, kitoks nestumas, ... su berniuku ir mergaite. mano pirmas ir antras nestumas tai kaip diena ir naktis, tiek su noriu nenoriu, tiek nuotaikos, tiek pilvo augimas, formos, tiek savijauta, viskas o kazkodel abi mergaites. Tik man ydomu, kazin ar gimesvaikiukas, kai valgo, ar jis tapaty megsta valgyti ka valge su juo nescia budama mama. As su pirmaja buvau zolede
sviezi vaisiai, sviezios darzoves (ta prasme termiskai neapdoroti), mesos nei is tolo, nu zuvy megau. Taip ir manoji-zolede, pieno, varskes, mesos neiduosi, zuvies darlabiau. Su antraja man reikejo stipraus, sotaus kepto kaloringo maisto, mesos norejau kad galejau valgyt mesa uzsikasdama mesa. Nustojau valgyti darzoves, vaisius (kur iki nestumo per diena po kelis kg suvarydavau), tai ir maze, tikrai megsta mesa. Vaisiu valgo, neperdaugiausiai, bet valgo siek tiek.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

Noriu pasigirt labai
Amanda mokau ant puoduko sysiot, po miegelio, tai siandiena sulaukem pirmo sisiuko