Linaona parašė:
Laukiuosi, jau trečio![]()
Kur gyvenate ir kur planuojate gimdyti?;)
Linaona parašė:
Laukiuosi, jau trečio![]()
monika.grunev parašė:
Gyvenu tarp Aarhus ir Odder, gimdysiu turbūt Aarhuse, nes arčiausiai
monika.grunev parašė:
Gal kas laukiates dabar vaiko jyllande aplink Aarhus- Herning- Holstebro?;) arba nesenai pagimdete?;)
Aš laukiu antro netoli Aarhus🌸
Sveikos, esu naujai atvykusi į Daniją, laukiuosi pirmagimės, norėjau paklausti ar reikia pasiskambinti į ligoninę kurioje planuoju gimdyti ir pranešti, kad laukiuosi ir jog įtrauktų į kažkokius sąrašus? Bet problema ta, kad aš dar nesu pilnai susitvarkiusi dokumentų, trūksta NemID, o kiek suprantu be jo aš negaliu sužinot kas mano daktaras ir užsiregistruot pas jį pasitikrinimui, o terminas gimdymo yra Kovo 19d., ir tai klausimas ar sulauksiu, nes mažoji jau įsitaisius į reikiamą poziciją.😊 Būčiau dėkinga už informaciją, nes jaučiuosi stipriai pasimetus ir kad nebūtų taip, jog liksiu už ligoninės durų kai prasidės gimdymas🙈
Spinduliukas_ parašė:
Sveikos, esu naujai atvykusi į Daniją, laukiuosi pirmagimės, norėjau paklausti ar reikia pasiskambinti į ligoninę kurioje planuoju gimdyti ir pranešti, kad laukiuos…
Kur gyvenate?
Spinduliukas_ parašė:
Šiuo metu Silkeborg![]()
Tai ten ir gimdysit tikriausiai
as bent jau turiu numeri ligonines pasiskambinti kak jau veikla prasides;)
monika.grunev parašė:
Tai ten ir gimdysit tikriausiaias bent jau turiu numeri ligonines pasiskambinti kak jau veikla prasides;)
Nes šiandien buvau pas privačią midwife skanui, tai sakė, kad tipo nėra galimybės gimdyti Silkeborge ir, kad reiks važiuoti į Viborgo ligoninę, bet turiu juos informuoti, jog įtrauktų į kažkokius sąrašus ir užsirašyt pas savo daktarą, bet aš be nemID negaliu prisijungti dar niekur, tai todėl ir kyla tokie klausimai ar būtinai turiu būt informavusi ligoninę, kad laukiuosi, ar kai prasidės visas veiksmas užteks tą dieną paskambint🙈
Spinduliukas_ parašė:
Sveikos, esu naujai atvykusi į Daniją, laukiuosi pirmagimės, norėjau paklausti ar reikia pasiskambinti į ligoninę kurioje planuoju gimdyti ir pranešti, kad laukiuos…
Mes atvykome du menesiai iki gimdymo. Jei turit cpr numeri galit pasiskambinti susizinoti savo gydytoja, jus is kart priims ir viska sutvarkys.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai