Vabaliukas09 parašė:
Baik nejuokink tu manęs visi darbdaviai įšleidžia is darbo jei yra reikalas vienai dienai,nebūtina sakyti smulkiai dėl ko bet tikrai reikalui esant išleistų vienai …
Praplauk 🤣😂
Vabaliukas09 parašė:
Baik nejuokink tu manęs visi darbdaviai įšleidžia is darbo jei yra reikalas vienai dienai,nebūtina sakyti smulkiai dėl ko bet tikrai reikalui esant išleistų vienai …
Praplauk 🤣😂
Evighet parašė:
O pasipykim grupėj galima naudoti keiksmažodžius? 😂 Ar vistiek santūriau reikia? 😂
Varyk,paziuresim😅😅
Evighet parašė:
O pasipykim grupėj galima naudoti keiksmažodžius? 😂 Ar vistiek santūriau reikia? 😂
Naudok čia galima,tik tas nėštumo tau išsaugoti nepadės,geriau imk ir spręsk problema,vietoj verkimo td jog eilinį karta galbūt nepasisekė,zinai ir aš su pastojimu problemu turejau abu turėjome ,jau ėjome kelia link dirbtinio apvaisinimo kas kainuoja nemažus pinigus,bet nutiko stebuklas ir turiu mergina savo,bet būčiau viską padarius jog mes turėtumėte vaiką,tad man toks atmestinas požiūris ir neveiklumas kaip tavo tai siaubą varo,dar bent nesiguostum jog eilinį karta nepavyko,bet jei ir nepavyks tai kalta būsi tik tu nes būsi nepajudinusi nei mažojo piršto jog sau padėti.
Vabaliukas09 parašė:
Naudok čia galima,tik tas nėštumo tau išsaugoti nepadės,geriau imk ir spręsk problema,vietoj verkimo td jog eilinį karta galbūt nepasisekė,zinai ir aš su pastojimu …
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
L.A.P.Ė. parašė:
Varyk,paziuresim😅😅
Dar laikysiuos 😂🤣 bet jau vabaliukas baigia ryba peržengti 🤣😂 tad tikrai įtariu teks išlieti susikaupusias emocijas 😂🤣😂🤣
Evighet parašė:
Praplauk 🤣😂
Praplauk 🤣😂
Bet koks pochuizmas pas tave žiūriu,aš rimtai galvoju parašysiu kaip spręsti problema,nes tiek persileidimų ne kiekviena atlaikytu o tu tik pasiust nori toli kažką vietoj to jog spręstum šia problema ir mėgintum išsaugoti nėštumą.Toks jaunas jog kokia paaugle rašo kuriai dzin kaip bus.
Evighet parašė:
Ir už ką vėliavėles jei dar keiktis nepradėjau? 😂
O čia ne aš dedu.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai