fenix parašė:
O nesvarstote tokių miestelių kaip Utena, Alytus? Turim pažįstamų Alytuje, ir jie labai labai džiaugiasi - gyvena užmiestyje su daug žemės, o iki visur 5 min kelio.…
Realiai svarstome betkokius variantus kur tik yra sansas isikabinti. Vyras issiuntinejo cv i ivairius lietuvos miestus. As siuo metu esu bedoj nes dukrytei tik 5men. Kur as ja paliksiu... svarstau nuo metu vest i darzeli bet tada gi prasides ligos o ka tada? Cia viskas budavo paprasta as isejau dirbt tik kai dukrai buvo 4metai, jei sirgo vyras ja pasiimdavo i darba. Arba jis imdavo biuleteni. Persikelimas labai gazdina. Tai realiai dabar as liksiu viena su vaikais cia o vyras vaziuos kazkur kur gaus darba. Jei isikabins bandysim keltis ir mes. Kad cia nama parduot bus labai sunku, o pinigu 0... as gaunu 600motinystes ir gaunam vaiku pinigus. Iki sausio vyras dar dirba 900 gauna tai viska apmokant ir pravazinejant pragyvenam bet jau taip kad man pvz reikia pas dantista nes 2 dantys skile tai nesvajot pas ji. Skauda susiimi galva, atkentejai praeis.
tai man kazkaip viskas cia super sudetingai atrodo... bet kaip ir sakau bando darba gaut betkur ir vaziuos. As lieku su vaikais ir dar turesiu globotinius nes bent cia gausiu papildomai pajamu. Nezinau kaip viena viska patemsiu bet nieko kitaip nebus. Reikia...
Kai pagalvoju as bent vyra turiu mano mama mus tris uzaugino viena. Tevas isejo kai 2metukai broliui buvo. Diena dirbo dizainere agenturoj uz minimuma, nakti siudavo... tai mano atveju dar gyvenu visai neblogai... tiesiog birzuose siulo pazistami ir yra pagalba nemenka isikabint. Uztai ir svarstom viena is galimybiu.