Svajokle321 parašė:
Cia manes klausiat ar ne?
Mazojias klausiau😄
Svajokle321 parašė:
Cia manes klausiat ar ne?
Mazojias klausiau😄
RauDonoji parašė:
Mazojias klausiau😄
Aaa supratau🫣😃
na_re parašė:
Mano ciklas 31-32dienos, 23 dieną kaip tik buvo OV ir vyras nusprende kad jau laikas antram leliukui 😂 (aš jau buvau pasiruosusi, laukiau jo zingsnio 😂😂) tai dabar …
Linkiu sėkmės 🤞🤞🤗
Svajokle321 parašė:
Nu dabar ziuriu i ta savo testa per fotkes nu jau ir lyg sitam kazka įzvelgiu🤣 isprotojimas su tais testais,cia gal jau ta stadija buna kai matai ten kur niek…
Matau tikrai sioje foto 😮 kad tik pasitvirtintu 🤗
RauDonoji parašė:
Mazojias klausiau😄
Kad ji lyg sake jai 14cd ir klause del tepimo per ov... 🤔 idomesne situacija
Sandraaa parašė:
Pupsika, ikalbejai 😆 kadangi vyras nupirko dar testu rytojui tai sugadinau facelle 😄 aisku cia gavosi su dar sekanciu slapimu, jau visai nekoncentruotas turbut, bet…
Tikrai matosi , by nemeluoja turbut implantacija buvo , man nuo tokiu seseliu prasidejo irgi🥰🤞🤞🤞
Rožynė parašė:
Tikrai matosi , by nemeluoja turbut implantacija buvo , man nuo tokiu seseliu prasidejo irgi🥰🤞🤞🤞
Kad tik sikart neapgautu 😶🌫️ rytojaus bt labai idomi, testa irgi kartosiu 🤗
Sandraaa parašė:
Kad tik sikart neapgautu 😶🌫️ rytojaus bt labai idomi, testa irgi kartosiu 🤗
Jau ryte lauksiu Jūsų testo lyg savo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🥰
pierla parašė:
Nuo kelintos dienos planuoji testuotis pradeti. Man protas sako bent 10dpo palaukti, o kaip gausis matysiu 😀
Naujuju isvakrese, tikrai testuosiuosi, kad zinociau, ar galiu sampano atsigert 🤭 tai bus 9dpo, tik kad siunta gavus esu su daug testu, tai matysim ar ir tiek islauksiu 😄 smagu kad kazkas panasiai kartu su manim gadins testus 🤗
RauDonoji parašė:
Šie? Žiūrėjau kaip tik, bet nesuviliojo mėlyna pakuotė😀
Aha, panasu, kad tie patys 😊
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai