2024.05.29 19:21 (prieš 1 m.)
Diskusija perkelta iš temos: 2024 m. Spalio mėnesio mažyliai ❤️
Nu ta prasme VAaaaauuu moteriskes, nevieta diskutuoti- bet oho nu ir pavaret, buti tolerantiskoms- bet nu oho irgi pavaret, o Piktoji tai is vis pralinkminai visam vakarui 😀 nera jokiu butinuju skiepu google tu celofanine, mat sakai AS MAN, nenoreciau, nepatiktu, nu ir slyksti tu boba, is vis kas per gyvulis gali drysti sakyti jog kazkieno neskiepyto vaiko nenoretu kartu i darzeli leist 😂 tai kuo tas vaikas blogas? Tavo nuo visu skiepu paskiepyta vaika uzkres?? Taigi skiepykis toliau ir eik galva iskelus, jug paskiepyta- tai saugi 😂 Taip pat del "antivakseriu" pacios jus cia susireiksinusios, nei as pries skiepus nei pries moksla kazkoki, jus pacios sau isputete burbula ir kadangi jauciates nesaugiai visuomeneje pabreziat ir bandot apginti savo nuomone, issikelti, buti “bandyti buti geresnei uz va ta kita nuomone kuri tau nepatinka”, as asmeniskai neskirstau nei skiepytu, nei neskiepytu, man visi lygus, visi zmones geri, nera vakseriu nevakseriu, man dzin yra visiskai, tiesiog norejau kaip ir kiekviena pasidalinti savo patirtimi, is savo puses, visa kita kas cia dedasi tik jusu vidines baimes ir nepasigenkinimas kazkuo… kiekvienas einame savo gyvenimo keliu, dar ir paprasysiu but is grupes ismesta, aciu is anksto paskyriau jau ir taip 5minutes tom nesamonem jusu, nors vyras sako ranku i suda nekist, bet kas daugiau jums atsisaus jei ne as cia, aj dar del to pavartoto zodzio "suskis". TAI NU AS IS VIS APAKUSI, jus gal pajuokaut nebemokat, robotai kazkokie esat? Ar is vis jus laimingos? Taip nuosirdziai kazkada tiesiog buvot laimingos? Dar vaiku prisidirbimo tema paliesta, nu ta prasme moterys geda beda... lyskit po lapais
buvo malonu! Vakara uzksitau visada smagu kai pacios sau priestaraujate, sekmes!!
Primenu ismeskit mane, nes skaitant jusu atsakus busiu tik linksmesne, o manau to gi man leisti negalit… tai geriau ismeskit dabar 😀😀