emma parašė:
siaip, kuo velesnis echo, tuo jis netikslesnis(nustatant nestumo savaites)
taip esu ir as tai girdejusi, bet man viskas atitiko padal paskutines mm ir pagal exo
emma parašė:
siaip, kuo velesnis echo, tuo jis netikslesnis(nustatant nestumo savaites)
taip esu ir as tai girdejusi, bet man viskas atitiko padal paskutines mm ir pagal exo
Emilija76 parašė:
na cia netiesa, as kai pastojau apie nestuma zinojau irgi labai anksti nesplanavau ir stebejau savo menesines, pasidariau nestumo testa is kart nesulaukus menesiniu…
cia znok esme ne tame ar ji laukiasi ar nesilaukia man is tikro ir tas pats...bet esme kad prisigire kad jai dare genetinius tyrimus ir vaikiukas serga dauno sindromu tai koks tikslas tokias nesamones kurti? as isivaizduoju tos kurios va laukiasi pirmo vaikucio nieko nzno dar normaliai ir isgirsta tokia istorija as manau kad tikrai ne viena pradedda bijoti ir panikuoti..
man echo dare gan velai,bet nestumo trukme nustate tobulai.buvo parasyta gimdymo data sausio 21d ir butent ta diena pagimdziau.net dar gydytoja buvo parasius sausio 21d jai pasirodyt,bet as nuvaziavau ne pas ja,o tiesiai y ligonine,nes jau nebuvo ko rodytis,nes jau vandenys bego
gerda24 parašė:
cia znok esme ne tame ar ji laukiasi ar nesilaukia man is tikro ir tas pats...bet esme kad prisigire kad jai dare genetinius tyrimus ir vaikiukas serga dauno sindro…
viska as zinau, irgi jau prisiskaiciau cia apie ta reikala :))), na jo cia yra nesamone, bet net jei laukiasi pirma karta ir turi smegenu galvoje tai nekreipia i nieka demesio, info yra daug o ne vienos nares komentarai
bliuch parašė:
kaip man nustate 3 savaiciu nestuma, nevede knygos, nes pasake turim laukti, nes nuo 3 menesiu uzveda knygyte.
o mums uzvede is karto
Emilija76 parašė:
o mums uzvede is karto
turbut visose istaigose skirtingai
bliuch parašė:
turbut visose istaigose skirtingai![]()
as taip irgi manau
gerda24 parašė:
Graj bajgiam sita manau tema wistiek uragan neprisipazins melawo ar ne, o jajgu tikraj laukiasi taj duok diewe kad wajkiukuj but wiskas graj![]()
kad ji jau panaikino ta nestumo zenkliuka
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai