Raganiuke parašė:
Sveikos merginos. Po kiek laiko pagimdėt kai nuėme siūlus?ar kuri pagimdet gal vos tik nuėmus?
pirmadienį nuima tai žiauriai norėčiau jau ir pagimdyt kuo greič…
Sveiki. Nuėmus siūlus iškart atsivėrimas buvo 6cm, namo nebepaleido 😄
Raganiuke parašė:
Sveikos merginos. Po kiek laiko pagimdėt kai nuėme siūlus?ar kuri pagimdet gal vos tik nuėmus?
Mujeer parašė:
Oho mano svajonė
Raganiuke parašė:
Sveika. Pamenu jog siūlus išėmė pirmadienį, atsivėrimas iškart buvo ~5cm, paguldė į akušerinį, o ketvirtadienį jau pagimdžiau 😊 jei nebūtų dar nuleidę vandenų, tai turbūt dar būčiau su praviru kakleliu prabuvus keletą dienų tikrai 😄
Evitaa parašė:
Sveika. Pamenu jog siūlus išėmė pirmadienį, atsivėrimas iškart buvo ~5cm, paguldė į akušerinį, o ketvirtadienį jau pagimdžiau 😊 jei nebūtų dar nuleidę vandenų, tai …
Na jo jo gali but ,nes man su praeitu nestumu nuemė 36+3 o pagimdziau 41 sav tik
tai labai tikiuosi kad dabar man bus prasivėrės kokius 6 cm
Raganiuke parašė:
Sveikos dar karta, o kai nuėmė siūlus ar buvo pas jus truouti kraujo ar rudų išskyru? Pas mane antra diena tokios rudos išskyros pasirodo
Sveika, nebuvo. Bet gal nuimant uzkliuvo😎
Elija01 parašė:
Sveika, nebuvo. Bet gal nuimant uzkliuvo😎
Na buvo sake kad normalu jei bus truouti, bet biški jau pradėjau pergyvent kad antra diena šitaip. Galvoju jeigu ryt dar bus tikriausiai teks skambintis pasiklaust nes 3 dienas jau biski gal perdaug😶
Raganiuke parašė:
Na buvo sake kad normalu jei bus truouti, bet biški jau pradėjau pergyvent kad antra diena šitaip. Galvoju jeigu ryt dar bus tikriausiai teks skambintis pasiklaust …
Tai jei rudos isskyros tai yra senas kraujas. Gal ir kaklelis jau trumpeja. Nusiraminkite, jau tuoj gimdysite vistiek🎈
Elija01 parašė:
Tai jei rudos isskyros tai yra senas kraujas. Gal ir kaklelis jau trumpeja. Nusiraminkite, jau tuoj gimdysite vistiek🎈
Na jo, bet vistiek nėra malonu ir tą seną kraują pamatyti 😶🙂 bet tikiuosi viskas gerai
Raganiuke parašė:
Na jo, bet vistiek nėra malonu ir tą seną kraują pamatyti 😶🙂 bet tikiuosi viskas gerai![]()
Zinau🙂 Viskas bus gerai🙂👍
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai