Bobby parašė:
As ne apie pati gimdima,bet nestumo laika,nelabai kas ce kreipe demesi nei i sveikatos surikimus,nei i amziu.
Tikrai daugiau nei tris kartus.
Bobby parašė:
As ne apie pati gimdima,bet nestumo laika,nelabai kas ce kreipe demesi nei i sveikatos surikimus,nei i amziu.
kristincia parašė:
Na esat labai blogos nuomones apie uk. Tikrai cia taip nera. Jei kazkas negerai jie viska stebi ir priziuri, pati vizitus turejau kas pora savaiciu, skanai ligonine…
vienu zodziu turiu savo nuomone ir patirti su LT daktarais ir su UK ,nesvarbu nebesigilinsiu,kekvienas turime savo nuomone ir dziauguosi uz tas mamas kuriom pasiseke su daktarais ce UK
Lūšiukė parašė:
na man sake kad 3 katrus pati midwife,na nesvarbu .kol sveikata leis paskraidysiu i lt
Bobby parašė:
na man sake kad 3 katrus pati midwife,na nesvarbu .kol sveikata leis paskraidysiu i lt
Kazka blogai susikalbejote. Jei sveikatos bedu nera ir ne pirmas vaikas vizitu buna pirmas apie 8-10sav, 12 skanas, 16 pas mw. 18-21 skanas, 28 pas mw. 32, 34,36,38 ir poto buvo paskirtas 41 bet nesulaukiau. O mano nestumas be priekaistu, jokiu bedu neturejau. Kraujo tyrimu norint papildomai uztenka nueiti pas gp iskart siuncia. Jau mano ziaurus gp, bet lb lengvai dave. Jei kas negerai yra knygoje numeriai betkada galima paskambinti ir pakonsultuos ir jei reik apziures. Drauge mano visokiom depresijomis skundesi tai lankesi vos ne kas savaite. Pora mw priziurejo. Nors jokia depresija ten buvo. Daugiau pilnos siknos sindromas ir noras vyra pasokdinti
Lūšiukė parašė:
Kazka blogai susikalbejote. Jei sveikatos bedu nera ir ne pirmas vaikas vizitu buna pirmas apie 8-10sav, 12 skanas, 16 pas mw. 18-21 skanas, 28 pas mw. 32, 34,36,38…
man su pirnu nestumu buvo 3 menesiu gresentis o 6 visa menesi ligoninei pakeltom kojom ant lasaliniu pragulejau nes jau buvo kaklelis pradejas acidarineti,bet aciu dievui viskas susitvarke,turiu skidlaule hormonai durnuoja,ir su nugara problemos,,nervas uzspaustas,priaugus svorio gali kojas atsakyti,ce pasake del gresenciu nieko tokio,del skidliaukes,jei vaistu negeri jos ir nera,o del nugaros paracetamolio pagerk jei labai skaudes,todel man ir buvo sokas,turejau (uzdegima}ce kur buna nuo iklotu per dauk svaros it taip toliaunet ne uzdegimas,ce israse antibujotiku 7 dienom po 2 tabletes,kur ta vaista galima gerti tik kai nestumas daugiau nei 3 menesei ir tik 5 dienas po 1 tablete,tai teko skubei gristi i LT,KUR UZTEKO TIK ZVAKUCIU ,pasidariau visus tirimus daktaras iskart pas fizio nusiunte reikalimgos specelios mankstos,kad koju neatsakitu,ir reike labai priziureti nestuma ,kadangi pirmas buvo gal nelengvas,todel ir pergivenu del savo ir mazylio sveikatos,patikekit tikrai nera jokio noro trintis po tas ligonines.
Bobby parašė:
man su pirnu nestumu buvo 3 menesiu gresentis o 6 visa menesi ligoninei pakeltom kojom ant lasaliniu pragulejau nes jau buvo kaklelis pradejas acidarineti,bet aciu …
Tikiu, kad noro nera. Bet tiesiog jei pas viena nesulauki pagalbos nereikia nurasyti visu gydytoju. As ir turejau siurkscia mw. Net melavo ji delto, kad vienibtele ji dirba ir tik ta vienintele diena. Bet suzinojau, kad kitu yra ir persirasiau. Cia seip jei kyla bedu del neisnesiojimo tikrai prieziura nebloga. Mano pirmasis buvo neisnesiotukas, tai su antruoju gavau specialiai papildomu skanu, tikrino ar nera prasidejus veikla. Man su visais anksti pradedavo ruostis gimdos kaklelis, anksti prasidedavo paruosiamieji. Cia kas gerai, kad apziuros metu padaro testa hormono, kuris atsiranda pries gimdyma. ( to nesu girdejus, kad lietuvoj darytu) as si nestuma berods 34 sav buvau pasitikrinti, nes lb kietejo pilvukas, fiksavo nestiprius saremius. Tai lb greit visus testus, apziuras atliko. Jei butu testas parodes prasidedancia veikla iskart butu gulde stabdyt gimdyma. O kadangi tai tik paruosiamieji buvo, tai dar ir pernesioti sugebejau
Lūšiukė parašė:
Tikiu, kad noro nera. Bet tiesiog jei pas viena nesulauki pagalbos nereikia nurasyti visu gydytoju. As ir turejau siurkscia mw. Net melavo ji delto, kad vienibtele …
supratau,tai man reike keisti midwife,gal net ir GP nes per 10 metu kiek kreipausi vis tekdavo i lt vazuoti,na aciu mamytes uz pozitive info ,net nuotaika pagerejo ryt reiks persikelti ar i kyta GP ar pekeisti midwife ,
Bobby parašė:
supratau,tai man reike keisti midwife,gal net ir GP nes per 10 metu kiek kreipausi vis tekdavo i lt vazuoti,na aciu mamytes uz pozitive info ,net nuotaika pagerejo …
Tikrai nesikankink ir keisk. Nes kaip ir visur visokiu blogybiu yra ir tai nereiskia, kad visi tokie. Pati pamenu kai pirma karta susiduriau su ne kokiu konsultantu, gryzus namo zliumbiau ir sakiau, kad uk negimdysiu, bet va tris pagimdziau ir tikrai viskas gerai.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai