Pisces parašė:
Galite daryti tiek kiek leidžia piniginė, nes šiaip nepigi procedūra. 55 eurai už kartą. Maciulevičienė minėjo, kad žmonės darosi po 6, 8 ar 10.
O kokiai konkrečiai problemai jums K rekomendavo ozoną?
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįPisces parašė:
Galite daryti tiek kiek leidžia piniginė, nes šiaip nepigi procedūra. 55 eurai už kartą. Maciulevičienė minėjo, kad žmonės darosi po 6, 8 ar 10.
Pisces parašė:
O kas kiek laiko rekomenduojama daryti terapiją?
Migdolė parašė:
Man K sakė, kad turėtų apraminti organizmą, jį padaryti švaresniu. Lyg taip kažkaip.
Gitannaa parašė:
O kas kiek laiko rekomenduojama daryti terapiją?
Prieš pastojimą reikia pasidaryti kursą (terapija vyksta kas 2-3 dienas). Efektas laikosi nuo 3 iki 6 mėn.
Pisces parašė:
Man K sakė, kad turėtų apraminti organizmą, jį padaryti švaresniu. Lyg taip kažkaip.
Gal Kaune, zinote kur daro?
Pisces parašė:
Ne, nežinau kur Kaune pasidaryti.![]()
Mes iš Šiaulių važinėjome į Tavo kliniką Vilniuje.
Aš galvojau Šiauliuose yra Svalbono klinika reklamavosi, kad atlieka.
Pisces parašė:
Kas 2-3 dienas apie 6 kartus?
Sveikos moterys, gal galit kas suprantate pakomentuoti rezultatus? Kreipiausi i K el. pastu (gyvenu ne LT), tai del imuniniu tyrimu jokio komentaro. Skydliauke siek tiek isejus is veziu, tai tik tas jai teuzkliuvo (TTH virs 3, turiu autoimunini tiroidita). Ar verta dar "kvosti" ja, nelabai noriu ikyreti
ar visgi mano beda ne imunine?
Dekuj uz nuomone

5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai