_-natali_- parašė:
na jie man labiau patiko, minkstesni ir berota tie lipukai tamprus,na bet juk gali nusipirk poka vienu ir kitu ir pati isbandysi![]()
jauciu taip ir padarysiu
_-natali_- parašė:
na jie man labiau patiko, minkstesni ir berota tie lipukai tamprus,na bet juk gali nusipirk poka vienu ir kitu ir pati isbandysi![]()
jauciu taip ir padarysiu
laseli parašė:
la taip siuncia i kitus miestus ten yra tel numeris gali pasiskambint ir viska tau paaiskins
Aciu uz informacija
Sveikutės visos mamytės.Dar visai neseniai kažkaip atradau šitą puslapėlį,tai sumasčiau užsiregistruoti.Matau,kad šitoj temoj diskutuoja kaime gyvenančios mamytės.Šiuo metu gyvenu,netoli miestelio Vilkaviškio rajone.Bet greitu laiku tikriausiai kraustysimė į Šiaulių rajoną.Norėčiau paklausti,ar yra čia mamyčių iš Šiaulių rajono?
mmmylinti parašė:
Sveikutės visos mamytės.Dar visai neseniai kažkaip atradau šitą puslapėlį,tai sumasčiau užsiregistruoti.Matau,kad šitoj temoj diskutuoja kaime gyvenančios mamytės.Šiuo metu gyvenu,netoli miestelio Vilkaviškio rajone.Bet greitu laiku tikriausiai kraustysimė į Šiaulių rajoną.Norėčiau paklausti,ar yra čia mamyčių iš Šiaulių rajono?
sveika prisijungus
pasipasakok ka apie save
mmmylinti parašė:
labukas
Na truputį apie save:Aš Ernesta.Turiu vyrą ir 4 metų dukrytę.Dukrytė lanko darželį,aš sėdžiu šiuo metu namučiuose,o vyras darbuojasi.Šiaip mūsų namai kaip ir rašiau Pilviškiuose,tačiau vyras dirba Šiaulių rajone.Tad svarstom galimybę,kad į tą kraštą reiktų kažkaip pasiryžti visiem išvažiuoti.
mmmylinti parašė:
Sveika prisijungusi
esu is siauliu rajono.
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai