Vaida88 parašė:
Dėkui Raminta ;)
Apranga, rodos visiems patiko ;) Netgi pačiam mano mylimukuigaila, kad ner tok…
o kur berniuko rubelius pirkote?
Vaida88 parašė:
Dėkui Raminta ;)
Apranga, rodos visiems patiko ;) Netgi pačiam mano mylimukuigaila, kad ner tok…
o kur berniuko rubelius pirkote?
Raaminta parašė:
o kur berniuko rubelius pirkote?![]()
siuvaus
irgi galiu parduot
Sveikos, jungiuosi prie jusu
mazylio krikstynas planuojame rugpjucio 9 d. permeciau truputi ka susirasinejate, tai labai smagu pasidziaugti jau ivykusiomis krikstynomis ir mazaisiais grazuoliukais
bei dziugu, kad tiek daug mamyciu pacios organizuoja svente, ir ruosiasi labai
as tai niekaip neapsisprendziu del dvieju dalyku - dovaneliu sveciams, bei kaip is kitu isskirti krikstatevius, ta prasme kazka i atlapa isegti, nesugalvoju ka cia pagaminti... Gal kazkokiu ideju turit?
zuciukas parašė:
Sveikos, jungiuosi prie jusumazylio krikstynas planuojame rugpjucio 9 d. permeciau truputi ka susirasinejate, tai labai smagu pasidziaugti jau ivykusiomis kriks…
Musu svente rytoj,gaila pranesa ne koki ora bet bus kaip bus.. as tai seneliam ir kriksto tevam esu uzsakius zenkliukus isegamus i atlapa,mieliausia mociute,mieliausias senelis,kriksto mama ir kriksto tetis
taip juos visus isskirsiu is minios
shtiefa parašė:
Musu svente rytoj,gaila pranesa ne koki ora bet bus kaip bus.. as tai seneliam ir kriksto tevam esu uzsakius zenkliukus isegamus i atlapa,mieliausia mociute,mieliau…
tikekimes, kad oras nebus toks negeras, grazios jums sventes
o is kur pirkot?
oksalija parašė:
Sveikosmusu krikstynos praejo labai smagiai,oras pasaka... viskas ideliai.. mielu noru viska pakartociau,gavau is fotografes 3 nuotraukytes,tai noriu su jumis p…
Visa seima atrodet super!!! Dziugu girdeti kad viskas praejo idealiai ;) liux
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai