nerilyte parašė:
Mamytes, gal kuri zinote, kur nebrangiai rast 74 d. balta bolero ar megztuka? Gal kuri parduodat po Krikstynu? Mums rugpjucio 9 d.reikia. Ieskojau Akropolyje,bet ar…
Gariunuose 30 litu megztukai. . .
nerilyte parašė:
Mamytes, gal kuri zinote, kur nebrangiai rast 74 d. balta bolero ar megztuka? Gal kuri parduodat po Krikstynu? Mums rugpjucio 9 d.reikia. Ieskojau Akropolyje,bet ar…
Gariunuose 30 litu megztukai. . .
nerilyte parašė:
pampersiukai.lt parduotuvej (vietoj, ne internete) maciau uz 8 lt
neatsakiau, kur spausdinausi krikstuka... tai spalvotas spausdinimas.lt
kaina priklauso nuo porieriaus, kuri pasirinksit, man kainavo pls apie 1.2 lt. maketo neturejau, tai ir pasidalinti neturiu kuo
as tiesiog rinkau info, kuria mamos cia ir kituose psl dejo, pati deliojau. parodysiu veliau, nes neturiu su kuo nufotografuot.
sian papuosiau kambari, kur svesim pas senelius, irgi neturejau kaip nufotografuot... kambarys pilnas zydrai baltu paukstuku
sukabinau juos ant zilkos, tai atrodo, kad skraido ore, ypac kai vejelis pro langa papucia. butinai ikelsiu foto, nes atrodo, niekas tokios temos nepasirinko
Bondzorno parašė:
Labas rytas...Is kokiu siulu daromi tokie? skolinuosi foto is mamos kazkurios
![]()
kaip fainiai arodo? o kaip cia visas procesas vyksta sito kurinio?
uugnele parašė:
kaip fainiai arodo? o kaip cia visas procesas vyksta sito kurinio?![]()
tolimesniam puslapy man prase
linyte25 parašė:
Kas is Panevezio,ar arti jo,tai smelynes g.108,helio balionai po 3lt;)
o kurioje cia vietoje, kur fejerverkai? ar man ne taip meta mapsas?
giedrest.27 parašė:
Jau buvau rasius, bet pasikartosiuI indeli prisipyliau kliju (paprasto lipalo), sudejau issivyniotus siulus, pamankiojau kad klijai isigertu i siula ir juo apvy…
Nenoriu izeisti, bet dar pradinej mokykloj mus moke paprastesnio budo. I adata iverti siulo gala is rites (siulo jokiu budu nenutraukti, palikti suviniota riteje). Tada ta adata praverti kliju (mes naudodavom lipala arba vaikiskus popieriaus klijus) buteliuko apacia. Adata isveri, o viniojant siula ant baliono jis traukiasi per kliju buteliuka. Tokiu budu maziau issitepi rankas ir raizgyt siūlo nereikia :))
miggle parašė:
o kurioje cia vietoje, kur fejerverkai? ar man ne taip meta mapsas?
Taip
Laimulka parašė:
Nenoriu izeisti, bet dar pradinej mokykloj mus moke paprastesnio budo. I adata iverti siulo gala is rites (siulo jokiu budu nenutraukti, palikti suviniota riteje). …
o as dar kitaip darau - ant sauso baiono, sausus siulus suvinioju kiek ju reikia, ir tada teptuka i klijus, skiestus vandeniu, pamirkau ir istepu ta baliona, tai praktiskai visiskai neissiveliu
Bondzorno parašė:
Labas rytas...Is kokiu siulu daromi tokie? skolinuosi foto is mamos kazkurios
![]()
Cia irisiniai vadinami siulai,tokie storesni ;)
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Tą ju…