Diskusija perkelta iš kitos temos
Sveikos mamytes padekit man .Turiu savo kruopyte, maziukas nevalgo is papuko beveik nuo gimimo ,del mano speneliu deformacijos ir jo burnytes motorikos sutrikimo.Aisku dabar jau didelio tinginio sustiprejus.Maziukas is papuko valgo tik tada kaip as nusitraukiu pienuka ir tik gulint ant soniuko jis dziaugaisi papuku jis nusitraukia gal 30 ml .(Tik tiek kol nereikia stipriau traukti )as nusitraukiu nuo 50-100 ml taciau mano kruopyte jau didele jam negana pradejau primaitinima misinuku.Pabreziu ta ,kad mano maziukas alergiskas daug kam as labai mazai galiu ka valgyti, nes jo veidukas tada atrodo taip ikelsiu ft.alergijos nera istirtos nes ale jis per mazas ir t.t .Alergiju labai bijau berimu nes tada musu neskiepina su skiepukais labai atsiliekame.
Primaitinima pradejau nuo pigiausio tuttelis dvi dienas valgeme kaip ir nieko bloga bet pabere truputi labai,labai lengvai kaip kur issigandau nutraukiau tada viena diena gereme hipp misinuka tai buvo egzorcizmas pyle fontanu reke nuo 14.00 iki 4.30 ryto🤦atsirado dar keli paberumai ant zanduku.Nebedaviau.
Mes turime labai stiprius diegliukus vaikui artejant prie 4 menesiu jie tik stipreja.Esu pervargusi nes negaunu daugiau miego kaip 2-3 h i para.Vakar nusipirkau aptamil su suskaidytu karves pieno baltymu ,nes jei beria manau elergija jam.Padariau du primaitinimus ir mes su vyru nesupratome kas atsitiko musu vaikui😳jis reke labai mazai ir po trumpai surinka pabezda ramus sypsos ir jis uzmogo 23.00 ne 4 ir ne 6 ryto kaip esame prate nes jis klykia nuo diegliuku visa naktį mums.
Taciau tai tuscias misinukas kaip sakau mane eda sazine ,as nezinau ka daryti nes mano maitinimai mane varo i nevilti nusitraukiu piena tada jis zinda kazkiek tada sugirdau nutraukta pienuka tada dabar dar plius gaminsiu misinuka tada plausiu indus ir raminsiu vaika besikankinanti diegliukais 🤦mano visos dienos tokios tas maitinimas beproto ilgas kol pamaitinu jau vel reik maitint valgoma kas 2 h .Noriu nutraukti maitinima krutimi isvis as nebegaliu man skauda spenelius nuo to pientraukio visas laikas tik melzimas kaip kokios karves ,bet tada vaikas valgys tik misinuka sazine😪. Nesenai suzinojau apie kabrita misinuka kainos panasios akip sio aptamil.Bet dbr forume paskaiciau kad viena misinuka reikia bandyti bent savaite kad suprasti jam tinka ar ne😭.Vel nutraukti si ir pirkti ta nebezinau ka daryt net mintys nebesirisa ,esu pavargus numetusi 24 kg nuo to amzino streso ka valgyt atrodo viska bijau valgyt ,nes jis reaguos ir nuo to tokio maitinimo ,mamos ka man daryt .Atrodo ka bedarau viskas nesiseka ,esu netikus mama ir vaikas kencia mintys tik tokios.Jei ne mano vyras kuris man kartoja kad as gera mama ir mes iskesim as jau būčiau isprotejusi🤦. Atsiprašau už klaidas