Astartė parašė:
Aš dėl pirmoj lanbai pergyvendavau, ypač, kai girdavosi svorio rekordais - 4 mėn ir 10 kgo maniškis tokį beveik 2-jų metų pasiekė
![]()
Va va ir mes labai apsidžiaugėm, kai 2-jų metukų proga pagaliau svėrė 10kg
Vaiko ūgio ir svorio lentelės: įveskite duomenis ir stebėkite savo vaiko vystymąsį.
Daugiau...
Astartė parašė:
Aš dėl pirmoj lanbai pergyvendavau, ypač, kai girdavosi svorio rekordais - 4 mėn ir 10 kgo maniškis tokį beveik 2-jų metų pasiekė
![]()
Va va ir mes labai apsidžiaugėm, kai 2-jų metukų proga pagaliau svėrė 10kg
Astartė parašė:
o Jūsiškis neauga šuoliais?
Maiškis tai labai šuoliais auga. 80 ir 92 dydžio rūbų nenešiojom, bet užtat 74 ir …
Mes taip pat 92 dydzio rubu nenesiojam :), jam kelnes visos dideles :). O taip 74 ir 86 jau metus nesiojam. Gali buti, jis man apstojo augti. Kai buvome gruodzio menesi santariskese (jis mus stebi beveik nuo gimimo) pas endokrinologa, tai paaiskinko, jog reikia laukti vasaros, zodziu, maziau pergyventi. Juolab jis nuo visu ale "paisomu" genetiniu nukrypimu esame istirti.
Lelkaitė parašė:
Mano vyresnioji mergina atrodo sustojus auga, jau kuris laikas 86cm ir apie 11kg. Ji nuo gimimo sunkiai augo, pradžioj visokius tyrimus darė, bet nieko nerado. Gimė…
Na mes panasus
tik sveriam gal koki 300g-400g daugiau :).
Prie musu prisikabino, jog mes esame auksti labai, o maziukas miniatiurinis. Tyrimai yra tokie, endokrinologas pasake, jei prireiks, tai tik darys apie 3-4 metus. O dabar tik laukimas...laukiu kol prades stypti
Lelkaitė parašė:
Manoji dar 92 dydžio nepriaugo:)) dabar viskas 86 ir tai gerokai platūs... Jei ant kokio rūbo rašo amžių, tai ten būna 12-18mėn. Juokauju, kad bent ant rūbų sutaup…
o taip, mes irgi taupom
Astartė parašė:
![]()
Maniskis buvo is tu, kur 6 menesiu jau 10kg svere. Eina sau, kaip jums baltai pavydziu butent del vaiko kilnojimo, nes baisiai sunku istisai tuos didelius kg buvo kilnoti, kiek ten to kudikelio mazo lengvo paturejau..
asesumama parašė:
Maniskis buvo is tu, kur 6 menesiu jau 10kg svere. Eina sau, kaip jums baltai pavydziu butent del vaiko kilnojimo, nes baisiai sunku istisai tuos didelius kg buvo …
Kaip ir as
maniske jau beveik 10kg sveria
asesumama parašė:
Maniskis buvo is tu, kur 6 menesiu jau 10kg svere. Eina sau, kaip jums baltai pavydziu butent del vaiko kilnojimo, nes baisiai sunku istisai tuos didelius kg buvo …
Jooo maniskiam beveik 4 men sveriam 10 kg, mano nugarai sakes
kai reikia pakelti berniuka vos neverkiu
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai