2021.08.26 12:44 (prieš 4 m.)
Sveikutes 🙋🏼♀️ man tai niekas nieko nepilde ligoninėj.. Kai buvo public nurse atėjus, tai sakė viską patiem dabar reikia pildyt onlinu. Nežinojau, kad pirmiau reikia gimimo liudijimo, po to registruot.. Išsiunčiau emailu formas dėl registravimo, bet jau kokias 3sav nieko, jokių žinių.. Ar jum kuriai nors skambino paklaust ar teisingos detales? O dėl gimimo liudijimų tai tik šiandien ryte užsakiau. Rašė, kad susisieks su ligonine, o jeigu kažkas bus ne taip, ar kažko truks tai grąžins pinigus. Gimdžiau liepos 6d. Įsivaizdavau kad rugsėjį kad važiuosiu į Lt tai važiuosiu.. 😀 Gerai, kad bent bilietų nepirkau.. O dėl gp irgi užknisa.. Reikėjo man pačiai nulekt prieš porą sav. Kol sėdėjau laukiau, žiūriu rašo ant sienų kad reikia pps nr vaikam ateinant turėt.. Paklausiau pas gp, sakau neturiu, dar niekas neatėjo.. Sako reikės moket uz vizitą tada. Blemba, dvynukai.. Man dabar mokėt 120 kad pasvertu ar ką ten daro tai biski be ryšio. Viena vaikiuka ir taip veziojam I ligonines, nes operacija dėl klubiuko laukia, tai ten vis apžiūri.. Kai buvo dviejų savaičių tai isvis visus imanomus tyrimus padarė, net mrt, nes reikėjo įsitikint ar problema tik su klubiuku. Tai nemanau kad gp galėtų dar ką nors daugiau pasakyt 😀 o kitas berniukas kaip ridikas, tik dėmesio daugiau reikalauja 😃 tikiuosi kad ateis pps bent jau iki kol jiem bus 3men. Nes tada tai skiepai.. Nori nenori reikės moket tuos 120 😃