Vėžiukė parašė:
ne, 16 valandų.
nu maišau tada su kažkuo
Vėžiukė parašė:
ne, 16 valandų.
nu maišau tada su kažkuo
Sveikos mamytes ;) norejau paklausti jusu gal kuri zinot placiau apie jobcenterio ta dekreta ?
darboviete atsisake moket man dekreta ir isdave ta forma su kuria reik kreiptis i jobcenteri ,kaip supratau kartu prie visu dokumentu reikia pasiimti ir 13 payslipu paskutiniu.I domu kam tie payslipai ? nes as puse metu sedejau ant taip vadinamo "biletenio" nes labai sunkiai nestumas mano eina ,tai sumos ten tik uz ligonlapi po 80svaru kazkur .Tai nejaugi man tiek priskaiciuos dekreto ? del to neramu kazkaip....
ir kiek mazdaug laiko jie tvarko tos dokumentus ?
Dinke parašė:
Sveikos mamytes ;) norejau paklausti jusu gal kuri zinot placiau apie jobcenterio ta dekreta ?darboviete atsisake moket man dekreta ir isdave ta forma su k…
man sake ne paskutinius 13,o nuo 2012 m.lyg balandzio men.geriausius.Nes man darbas taip pat nemokes,nes pakeiciau darba ir iskart pastojau,nebuvau isdirbus tam tikro laiko naujam darbe.
Dinke parašė:
Sveikos mamytes ;) norejau paklausti jusu gal kuri zinot placiau apie jobcenterio ta dekreta ?darboviete atsisake moket man dekreta ir isdave ta forma su k…
Nes is payslipu jie vidurki skaiciuoja, ir ta suma 6savaites moka.. Po to po 135 per savaite. Kiek zinau viska reikia siusti, nebutina ten eiti
Indriuka parašė:
man sake ne paskutinius 13,o nuo 2012 m.lyg balandzio men.geriausius.Nes man darbas taip pat nemokes,nes pakeiciau darba ir iskart pastojau,nebuvau isdirbus tam tik…
man panasi situacija...as isejau is darbo ir po poros dienu suzinojom ,kad laukiuosi
tai isidarbinau i kita darba budama nescia jau....o tai nesvarbu ,kad payslipai tarkim bus is kitos darbovietes? ;)
gintariaa parašė:
Nes is payslipu jie vidurki skaiciuoja, ir ta suma 6savaites moka.. Po to po 135 per savaite. Kiek zinau viska reikia siusti, nebutina ten eiti![]()
tai reiskia as galiu surikti 13 payslipu su geriausiom sumom pasirinktinai ?
Dinke parašė:
man panasi situacija...as isejau is darbo ir po poros dienu suzinojom ,kad laukiuositai isidarbinau i kita darba budama nescia jau....o tai nesvarbu ,kad paysli…
Na mamytes kiek man sake,jog galima ir is senos darbovietes imti,nes is ano darbo,mano alga geresne zymiai,as cia part time dirbu
Vaiva_ parašė:
Ten tiesiog visas darbovietes reik irasyt kuriose dirbai per ta laikotarpi kurio jie praso... ir viskas. Nesvarbu kiek darbu pakeitei.. Kiek as suprantu... Tik pe…
Jo jo,man taip ir aiskino,tai realiai viskas gerai
o tvarkytis reikia pradet tada kai iseini i dekreta?
Dinke parašė:
tai reiskia as galiu surikti 13 payslipu su geriausiom sumom pasirinktinai ?![]()
pasirinktinai iš paskutinių 66 savaičių, iš kurių 26 savaitės (t.y. pusė metų) turi būti išdirbta..
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai