Moonsoon kaip laikotes 😇
Laba diena. Mes zaidziam futbola. Tiksliau mes su vyru palaikymo komanda sunui. Paskui vaziuosime pasiimti Angeliuko pelenus. Nerandu sau vietos... 😪🙏😔
Snieguolė parašė:
Moonsoon kaip laikotes 😇
Stiprybes jums 😢😥😢
Sveikutės,
buvau čia rašius prieš 11 mėn., kai teko išsitraukti negyvą leliuką. Na, žodžiu, išgyvenau, pragyvenau, atsigavau. Su vyru nusprendėme, jog laikas jau. Pastojau iš pirmo ciklo, abu be galo džiaugiamės, bet vis išlenda ta baimė, o jei vėl tokia baigtis... praeitą kartą mažiukė peršalo, užkrėtė mane, tik man persimetė į gripą, tai galėjo būt viena iš vaisiaus žūties priežasčių. Šįkart ir vėl mažylė susirgo, aš užsikrėčiau nuo jos ir dar lygiai tą pačią savaitę kaip anąkart, atrodo kaip koks žiaurus likimo pokštas. Net pastojimo datos skiriasi vos pora savaičių. Gydaus kaip beišmanau, kad tik vėl nepereitų į gripą, bet vis vien jaučiu baimę. Žinau, sakysit, nebūtinai turi būti taip ir antrąkart, gal ir nebus, ginekologė liepė blogų minčių net prisileist, bet jos rupūžės vis vien išlenda. Sakiau sau, kad jeigu jau neišeina galvot teigiamai, tai bent jau išvis ta tema negalvosiu. Kartais norisi šokt į kraštutinumus- "ai, velniop viską, negulėsiu čia kaip didžiausia ligonė, eisiu į lauką, užsiimsiu veikla, kaip bus taip", kitąkart - "jetau, reikia vėl arbatos išgerti, gerklę skalaut ir t.t.". Taip ir mėtausi. Dukrytė mėgsta naktį ateit prisiglaust, prisiglaudus kosėja, čiaudėja, nu bet negi atstumsi ❤ taip kol kas ir gyvenu, jei ne tas peršalimas, gripo baimė, tai tokių neigiamų minčių nebūtų. Kartais jaučiu dežavu ir nuo to ima siaubas. Prirašiau čia klodus, turbūt tam, kad išsipasakočiau, nes tik tą patyrusios gali suprasti. Stiprybės mums visoms 🌹
GitaP. parašė:
SunMoon - kaip jus??? Pirmadienis turejo buti vizitacija.
Crb pakiles 17. Vakar kraujo pasirode, saremiai prasidejo. Siand brandina plauciukus.
SunMoon parašė:
Crb pakiles 17. Vakar kraujo pasirode, saremiai prasidejo. Siand brandina plauciukus.![]()
Jums yra 23 ar 24sav?
GitaP. parašė:
Jums yra 23 ar 24sav?
Siandiend 23sav 🙏
SunMoon parašė:
Crb pakiles 17. Vakar kraujo pasirode, saremiai prasidejo. Siand brandina plauciukus.![]()
Eina sau vistiek mažiukas beldžiasi i pasaulį, meldžiames labai už jus,kad tik viskas butu gerai 😥
GitaP. parašė:
Eina sau vistiek mažiukas beldžiasi i pasaulį, meldžiames labai už jus,kad tik viskas butu gerai 😥
Tikiuosi, kad tik mus cia gazdina 🙏 po gimdymo pirma savaite, buvo 5d saremiai nestiprus, ir dingo. Tikiuosi ir si karta, mus cia gazdina 🙏🙏 nkrs nuo tos itampos, lb pavargau, ir vilties kartais nebeturiu, rodos jei tai pabaiga, greiciau tegul baigias 🤦♀️😥
SunMoon parašė:
Tikiuosi, kad tik mus cia gazdina 🙏 po gimdymo pirma savaite, buvo 5d saremiai nestiprus, ir dingo. Tikiuosi ir si karta, mus cia gazdina 🙏🙏 nkrs nuo tos itampos, l…
Nepraraskit vilties. Niekada. Stiprybes jums!🙏
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai