PiktasKeksas parašė:
Sveiki, visu pirma uzjauciu. Antra, negaliu jums tiksliai kazko pasakyti, bet kai pries kelias savaites dvejojau ka rinktis ar medikamentus, ar abrazija, tai gydyto…
Aciu jums
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįPiktasKeksas parašė:
Sveiki, visu pirma uzjauciu. Antra, negaliu jums tiksliai kazko pasakyti, bet kai pries kelias savaites dvejojau ka rinktis ar medikamentus, ar abrazija, tai gydyto…
Aciu jums
PiktasKeksas parašė:
Esu gyvas pavyzdys..buvo paskirta medikamentinis valymas tačiau per 2vaistu kursus niekas nevyko,vistiek abraziją dare.....nustoję buvo vystytis 6sav sužinojau 12sav
Džiglė parašė:
Esu gyvas pavyzdys..buvo paskirta medikamentinis valymas tačiau per 2vaistu kursus niekas nevyko,vistiek abraziją dare.....nustoję buvo vystytis 6sav sužinojau 12sa…
Kai as pradejau daug klausineti, tai suprato, kad neatsosiu, tai viska taip ir paaiskino. Butent del sios priezasties rinkausi abrazija- taciau as gimdziusi jau, tai kaip suprantu siek tiek keite situacija. Dar kazka minejo, kad jie mato ar vaisius tvirtai isikabines ten ar ne.. ir jei tvirtai, tai butent tada neuztenka vienos dozes, o kartais ir dvieju..
Sina parašė:
Sveikos, merginos. Turiu nesivystanti nestuma, gavau tableciu sukelti persileidima, jas isgeriau penktadieni vakare, bet apart to, kad nakti buvo dideli skausmai, n…
Sveiki, visų pirma užjaučiu. Mano atveju buvo nustoję vystytis 6sav, sužinojau 8sav, o pradėjo viskas valytis 11sav.. Kadangi buvo pirmas nėštumas, gydytoja neskyre nei abrazijos nei vaistų.. Sakė jei iki 11 sav neprasideda natūraliai, tada bus reikalingi vaistai. Valiausi apie 14 dienų, kiekvienai individualiai, bet būkit kantri.. Aš jūsų atveju pasiskambinciau gydytojai paklausti kaip elgtis šioje situacijoje..
DoGe parašė:
Sveikos, deja antra karta patyriau nesivystanti... kas buvote panasioje situacijoje, kokius tyrimus daretes, kad issiaiskinti priezasti? Nezinau ka bedaryt.. ka beg…
Po dviejų fiksuotų nesivystančių jums priklauso siuntimai iš šeimos gydytojos pas genetiką ir hematologą. Pasiimkite juos ir reigistruokitės
paprašykite šeimos gydytojos skydliaukės tyrimų. Daro į du metus , berods, kartą nemokamai.
PiktasKeksas parašė:
Uzjauciukiek savaiciu buvo? Ir ar jautet ka nors? As turejau viena nesivystanti ir sitoje temoje, senuose pokalbiuose radau tokius tyrimus, juos ir issisaigojau…
PiktasKeksas parašė:
Uzjauciukiek savaiciu buvo? Ir ar jautet ka nors? As turejau viena nesivystanti ir sitoje temoje, senuose pokalbiuose radau tokius tyrimus, juos ir issisaigojau…
Aciu.. Si karta buvo apie 4 savaites. Pradejo teplioti, taciau neskaudejo.. HCG pakilo per letai, o snd isvis nukrito..
Taip sirdi skauda..
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai