Laurike parašė:
Sveikutes, tyrimo rezultatai FT4 - 11.27, TTH-0,01, kazin ar labai blogai, kad maziau nei norma abieju? Konsultacija telefonu tik rytoj.
Kaip mano endo sako, per didelė tiroksino dozė gali būti
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįLaurike parašė:
Sveikutes, tyrimo rezultatai FT4 - 11.27, TTH-0,01, kazin ar labai blogai, kad maziau nei norma abieju? Konsultacija telefonu tik rytoj.
Kaip mano endo sako, per didelė tiroksino dozė gali būti
-Karma- parašė:
Kaip mano endo sako, per didelė tiroksino dozė gali būti![]()
Rimtai? Vartoju maziausia doze 50 mg ir tik po puse tabletes
. Norejo uzkelti FT4, todel nuo 28 sav paskyre tiroxino po 50mg 1 k per diena. FT4 uzkilo, bet nukrito TTH, tada sumazino doze. Ziuriu dabar vel FT4 pakrites, bet TTH nebe 0.001
. Kazkoks tamsus miskas man tie hormonai
Laurike parašė:
Rimtai? Vartoju maziausia doze 50 mg ir tik po puse tabletes. Norejo uzkelti FT4, todel nuo 28 sav paskyre tiroxino po 50mg 1 k per diena. FT4 uzkilo, bet n…
Nėštumo metu kitaip tie hormonai vertinami, būtinai pasitarkite su endo kaip elgtis toliau
Laurike parašė:
Rimtai? Vartoju maziausia doze 50 mg ir tik po puse tabletes. Norejo uzkelti FT4, todel nuo 28 sav paskyre tiroxino po 50mg 1 k per diena. FT4 uzkilo, bet n…
man endo yra sakiusi - visad geriau mažiau nei daugiau...
jeigu norit mažinti tai negerkit kiekvieną dieną, galit pvz porą dienų per savaitę praleisti ir negerti
Smiliuke parašė:
man endo yra sakiusi - visad geriau mažiau nei daugiau...![]()
jeigu norit mažinti tai negerkit kiekvieną dieną, galit pvz porą dienų per savaitę…
Na as noreciau ir visai negerti tu hormonu
. Bet aisku ne nuo mano noru viskas priklauso
. Reiks ryt pasiskambinus klausti kaip cia elgtis toliau
. Aciu patarusioms
Sveikos,
nesu nescia ir kaip ir nebeplanuojam, tiesiog norejau jusu pasiklausti kur rasti normalu gydytoja, kuris atkreiptu demesi i problema? mano tyrimai visi telpa i normas, bet paskaicius internete nera tokie tobuli- tth -2 , ft4-14, ft3-4.2, atpo- 28. bandymas apsilankyt pas poliklinikos endo ir seimos gydytoja- komentaras- jusu skydliauke veikia puikiai- bet as jauciu visus hipo funkcijos pozymius, beto turiu b12 rysku deficita ir D deficita, bei feritino trukuma- viskas budinga hipofunkcijai- bet paskutini kantrybes lasa perpilde, kai sesute paprasius man atspausdino senesnius mano skydliaukes tyrimus- pasirodo nestumo metu kai seimos gydytoja buvo paskyrus tth ir ft4 tyrima, tth buvo 1.5, bet ft4- tik 8 !!! zemiau normos! ir man tuo metu niekas nieko nepakomentavo ir neskyre jokio papildymo- aciu dievui suzinojau tai tik dabar kai dukrytei jau du metukai, ir matau kad auga puiki protinga mergyte, bet kas per aplaidumas, nebezinau, kuo galiu pasitiketi- turi pats prasyt visu tyrimu atsakymu reiskia, nes kaip dabar prisimenu kai skambinau klausiau kaip atsakymai- pasake kad viskas tvarkoj...
elv81 parašė:
Sveikos,
nesu nescia ir kaip ir nebeplanuojam, tiesiog norejau jusu pasiklausti kur rasti n…
Bent jau as po nesivystanciu ruosiuosi vykti pas Migle Francaite Daugeliene Kauno klinikose,atsiliepimai labai geri apie ja.
Bozke parašė:
Sveikos merginos:)'pagelbekite, vakar uzmursau isgerti tiroxino, praleidau viena.dienna, ar labai blogai? Ka.daryt?
Pamirsot tai pamirsot. Jau nieko nepadarysi. Nieko baisaus. Toliau gerkite kaip priklauso.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai