Catus parašė:
Kaip manot ar reikia didint tiroksino dozę?
Geriu 50 + 1/4 thybono ryte, 1/4 thybono vakare.
Kaip ir nereikia... nebent labai minimaliai galit pabandyti pakelti - 5d po 50mg,2d po 75mg.
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįCatus parašė:
Kaip manot ar reikia didint tiroksino dozę?
Geriu 50 + 1/4 thybono ryte, 1/4 thybono vakare.
Kaip ir nereikia... nebent labai minimaliai galit pabandyti pakelti - 5d po 50mg,2d po 75mg.
Meshka parašė:
Ačiū Jums 🌸🙏
Tūla parašė:
Pasidariau ATPO tyrimą Antėjoje ir nesuprantu atsakymo. Mano rodo <28 , norma turi būti <60. Nežinau ar čia gerai, ar blogai. Ar galėjo dėl to nutrūkti du ank…
Rezultatas normos ribose, ATPO nepadidejes.
Meshka parašė:
Rezultatas normos ribose, ATPO nepadidejes.
Labai jums ačiū
Prego parašė:
Sveikos, noriu paklausti tų, kurios geria tiroksiną ir darėsi gliukozės tyrimą nėštumo metu. Ar tą dieną prieš tyrimą gėrėte vaistus, jeigu taip, kiek laiko prieš t…
Praleidau tą dieną.
Idaida parašė:
Labas, noriu paklausti jūsų, laukiuosi ir vartoju seleną, ar galima jį vartoti nėštumo metu ? Klausiau savo endokrinologės, sakė kad tikrai galima..
Man šį kartą endokrinologė buvo užsiminus, kad va kai pagimdysi ir jau nustosi maitinti tai vėl seleną galėsi gerti, mažins uždegimą. Tai kaip supratau, tik po maitinimo grįžti prie jo
Idaida parašė:
Labas, noriu paklausti jūsų, laukiuosi ir vartoju seleną, ar galima jį vartoti nėštumo metu ? Klausiau savo endokrinologės, sakė kad tikrai galima..
Aš nevartojau. Jei geriate pasitikslinkit normas nėščioms, kad nepadaugintumėt 🙂
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai