Juoda letenėlė parašė:
Naudodavau 2 ovules ryte ir vakare. Nuo 10sav. po viena ovule ryte ir vakate, 11sav. viena ovule per diena ir nuo 12sav. nebenaudojau.
ačiū
Juoda letenėlė parašė:
Naudodavau 2 ovules ryte ir vakare. Nuo 10sav. po viena ovule ryte ir vakate, 11sav. viena ovule per diena ir nuo 12sav. nebenaudojau.
ačiū
Stormy parašė:
Sveikos merginos, ar kuri nors lanketės Antakalnio ligininėje nėtumo priežiūrai ir gimdėte ten? Būtų labai įdomu išgirsti atsilipeimus ar rekomendacijas gydytojų :…
Lankiausi motinystės centre mokamam. Labai patiko! Gydytojos skirtingos būdavo ir kartais tos pačios būdavo
ir tyrimai vietoj, siuntimai visi. Gimdžiau Santariškėse.
PalaimintaMAMA parašė:
Lankiausi motinystės centre mokamam. Labai patiko! Gydytojos skirtingos būdavo ir kartais tos pačios būdavoir tyrimai vietoj, siuntimai visi. Gimdžiau Santarišk…
Supratau, dėkui
Esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie centrą, bet esu prieraiši labai tai labai norisi su ta pačia gydytoja iki galo
reikės dar pasidomėti
Stormy parašė:
Sveikos merginos, ar kuri nors lanketės Antakalnio ligininėje nėtumo priežiūrai ir gimdėte ten? Būtų labai įdomu išgirsti atsilipeimus ar rekomendacijas gydytojų :…
Gimdžiau AGN pas Mindaugą Šakį geriausios rekomendacijos,
PalaimintaMAMA parašė:
Lankiausi motinystės centre mokamam. Labai patiko! Gydytojos skirtingos būdavo ir kartais tos pačios būdavoir tyrimai vietoj, siuntimai visi. Gimdžiau Santarišk…
Stormy parašė:
Supratau, dėkuiEsu girdėjusi gerų atsiliepimų apie centrą, bet esu prieraiši labai tai labai norisi su ta pačia gydytoja iki galo
reikės dar pasidomėti :)…
Aš irgi motinystės centre, bet aš pas vieną gydytoją - Viktoriją Navickienę. Viskas labai patinka, labai malonus ir profesionalus personalas.
Donciuta parašė:
Aš irgi motinystės centre, bet aš pas vieną gydytoją - Viktoriją Navickienę. Viskas labai patinka, labai malonus ir profesionalus personalas.
O tai tame centre galima pasirinkti ir pas vieną gydytoją lankytis? Reikės pasidomėti, ačiū labai
Stormy parašė:
O tai tame centre galima pasirinkti ir pas vieną gydytoją lankytis? Reikės pasidomėti, ačiū labai![]()
Manau kad tikrai taip, kelios mano draugės lankėsi irgi pas vieną gydytoją
Donciuta parašė:
Manau kad tikrai taip, kelios mano draugės lankėsi irgi pas vieną gydytoją![]()
Fantastika, ačiū labai
MyHope parašė:
Ar skaudejo kuriai kirksni? Toks mazas nestumas man. 5 savaites bus. Kazkaip siandien kirksni skaudet pradejo. Nesuprantu🤔
Skauda, jau buvau įpratus. Trečiam trimestre tik dar labiau pradėjo, kaip ir sakė ginekologė bus tik blogiau. Raiščiai tempiasi, man ypač po nakties apsivertus ar atsikėlus skauda, bet jau niekur nedingsiu 😀 sakiau tik sau, kad jei Dievas duos dar kartą lauktis, aš fiziškai geriau pasiruošiu.😀
Stormy parašė:
O tai tame centre galima pasirinkti ir pas vieną gydytoją lankytis? Reikės pasidomėti, ačiū labai![]()
Galima, aš išbandžiau visas tris ir kai registruoja vizitui, Jūs sesjtei galite pasakyti pas kurią norite ir sudėlios taip vizitus ☺️
Nė cento negaila ten mokėti, nes nepalyginsi priežiūros, nei kad kaip buvau Centro poliklinikoje, kur jautiesi tik kaip statistika.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai