Luna13 parašė:
Pagal įkėlimo datą 🙂
Dekui
Luna13 parašė:
Pagal įkėlimo datą 🙂
Dekui
Nese parašė:
Sveikos, gal žinote kaip Santarose su blastukų saugojimu? Gegužės mėnesį bus 2 metai, nežinau ar pati turiu į juos kreiptis pratęsti ar jie susisiekia?
Mus informavo el.paštu, kad už dviejų mėnesių baigsis nemokamas saugojimas. Reikia sutarus laiką atvykti ir raštu parašyti ką norėsite daryti su embrionais (saugot, donuoti ar naikinti).
Tulpė30 parašė:
Mus informavo el.paštu, kad už dviejų mėnesių baigsis nemokamas saugojimas. Reikia sutarus laiką atvykti ir raštu parašyti ką norėsite daryti su embrionais (saugot,…
Dėkui 🫶
Mon1 parašė:
Sveikos, na dabar klausiu, gal kas susiduret su nesciuju cholestaze? Ryt tyrimus daro, turi itarima, kad ji man pasitvirtins ...😭 jau ir taip sunkus kelias iki mazy…
Kol nepatvirtino-nenusuteikite, kad taip gali buti. Man irgi dare tyrimus del to, bet nepasitvirtino
Mon1 parašė:
Sveikos, na dabar klausiu, gal kas susiduret su nesciuju cholestaze? Ryt tyrimus daro, turi itarima, kad ji man pasitvirtins ...😭 jau ir taip sunkus kelias iki mazy…
Yra grupė atskira šiai diagnozei, ten daug info rasit.
MelynasPaukstelis parašė:
Kol nepatvirtino-nenusuteikite, kad taip gali buti. Man irgi dare tyrimus del to, bet nepasitvirtino
Nuosirdziai tikiuos, kad nepasitvirtins ..
Mon1 parašė:
Nuosirdziai tikiuos, kad nepasitvirtins ..
Vakar siek tiek skaiciau apie ta cholestaze, o kokie jums simptomai?
Žakė parašė:
Vakar siek tiek skaiciau apie ta cholestaze, o kokie jums simptomai?
Pagrindinis tai niezulys, berimu nera
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai