OctoberMom parašė:
Laba, jei kam buvo paskirtas aspirinas, kiek laiko geret? Per paskutini 7sav vizita pamirsau uzklaust, bet 5sav vizito metu sake testi dar
Patarė tęsti iki 36 sav., dėl preeklampsijos prevencijos
OctoberMom parašė:
Laba, jei kam buvo paskirtas aspirinas, kiek laiko geret? Per paskutini 7sav vizita pamirsau uzklaust, bet 5sav vizito metu sake testi dar
Patarė tęsti iki 36 sav., dėl preeklampsijos prevencijos
OctoberMom parašė:
Vakar buvau vizite ir sakė nebegerti, gaunasi, kad nutraukiau nuo 10+3
Eivilė parašė:
Tos kurios po pagalbinio, kokios apimties NIPT daretes? Esu siek tiek pasimetusi tarp tokios gausos.
Dariausi Placenta.lt išsamų, myPrenatal Karyo
Meskiukas27 parašė:
Dariausi Placenta.lt išsamų, myPrenatal Karyo![]()
Idomu, ten neina mikrodelecijos, o tik stambios. Visur rekomenduoja kaip tik mikrodelecijas vietoje stambiu
Eivilė parašė:
Sveikos.
Man iškilo klausimas dėl prg ovulių ir laiko persukimo. Dėdavausi ryte ir vakare t…
Man kažkaip neakcentavo valandų svarbumo, rytais būna svyruoja ir per kelias valandas kartais, o vakarais tai kada jau einu gult, tai irgi nevienodai būna. Čia taip svarbu tikslumas? 😶🌫️
SunnyRain parašė:
Man kažkaip neakcentavo valandų svarbumo, rytais būna svyruoja ir per kelias valandas kartais, o vakarais tai kada jau einu gult, tai irgi nevienodai būna. Čia taip…
Man gydytoja minėjo, kad geriau panašiu metu, su valandos paklaida, jog palaikyti pastovų progesteroną,būtų kuo mažiau svyravimų. 🙂
Eivilė parašė:
Kas ėjote pas genetikę, ar jums ji skaičiavo vaisiaus laiką pagal mm ar pagal įkėlimo datą?
Pagal įkėlimo datą 🙂
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai