Frezija parašė:
Medicinoj praktikok visus dare. Siandien dar pridaviau Rezus, vakare bus ats. Kad man nebeauga tas hcg visai, sestadieni buvo 744, o vakar 769. Bet vaisius paaugo
O kiek jums ziniuku sodino? Viena ar daugiau?
Frezija parašė:
Medicinoj praktikok visus dare. Siandien dar pridaviau Rezus, vakare bus ats. Kad man nebeauga tas hcg visai, sestadieni buvo 744, o vakar 769. Bet vaisius paaugo
Meshka parašė:
Viena
Paukščiukas parašė:
Sveikos, ar skraidot lektuvais nestumo metu po ivf? Viskas ok? Gricius niekad nepritartu![]()
Mano kadangi organizmas ir šiaip į skrydžius keistai reaguoja (pradeda teplioti...), tai atsisakėm šiais metais skyrydžių, nes sudėtingas kelias iki tikslo kad rizikuot 🙃😄
Paukščiukas parašė:
Sveikos, ar skraidot lektuvais nestumo metu po ivf? Viskas ok? Gricius niekad nepritartu![]()
Mes nusprendėm nerizikuoti ir atšaukėm visus skrydžius kuriuos buvom nusipirkę iš seniau. Per daug ilgai laukėm savo stebuklo 🙂
Paukščiukas parašė:
Skridau, prg leidausi lektuvo wc. Viskas ok.
Bet reikia nieko nekelti ir pavaikscioti skrydzio metu del kraujotakos.
Paukščiukas parašė:
Skridom tik atgal iš Turkijos po FET, bet daugiau savo malonumui niekur neskridom. Nesinori kažkaip jokių papildomų riziku po tiek laukimo
Paukščiukas parašė:
Per pirma nestuma niekur neskridom. Gydytojas "prigasdino" neskristi, tai ir prisibijojau. O paskui jau atsiskraidem ir 4 men skridom su leliuku ir 8 men ☺️
Sveikos.
Man iškilo klausimas dėl prg ovulių ir laiko persukimo. Dėdavausi ryte ir vakare tuo pačiu metu. Dabar persukis laiką, man rytiniu ovuliu laikas netinkamas, nes arba reikia islekti i darba arba sedeti zoome. Tai gaunasi ryte 30 min anksciau (ir viena karta valanda anksciau). Vakare irgi siek tiek paankstinau pagal sena laika, kad nesigautu didelio tarpo. Rytiniu ovuliu liko savaite detis, paskui liks vakarines dar savaitei. Geltonkuni turiu, eina 10 sav. Ar nieko tokio tas 30 min nuokrypis?
Eivilė parašė:
Sveikos.
Man iškilo klausimas dėl prg ovulių ir laiko persukimo. Dėdavausi ryte ir vakare t…
Sveika, as po persukimo laikrodzio kaip dejausi 7 val ryte, taip ir tokiau deduos 7, nors senu laiku 6 val. Kai i darba reikes tai desiuos dar valanda anksciau kad pagulet ilgiau nes viskas kitaip isbega. As irgi turiu geltonkuni, tiksliau du.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai