Gretu1 parašė:
Tai tuos menesius kai stovėjau uzt ir gavau išmokas jos bus apskaiciuojamos kartu su atlyginimu kuris dar buvo gaunamas iki balandzio?![]()
Taip
Gretu1 parašė:
Tai tuos menesius kai stovėjau uzt ir gavau išmokas jos bus apskaiciuojamos kartu su atlyginimu kuris dar buvo gaunamas iki balandzio?![]()
Taip
Sveikos, galbūt jūs galėsite man patarti, liko mėnesis iki dekreto pradžios, ir penktadienį gaunu pasiūlymą iš biržos darbo vietai, visą laikotarpį kol stoviu joje nieko nesiūlė, net nežinau kaip dabar elgtis, ar turėčiau skambinti biržos konsultantei ir sakyti kad atsisakau, tačiau ar neišmes atsisakius? Ar tiesiog ignoruoti laišką? Skamba apsurdiškai dėl mėnesio laiko darbintis kažkur
Verden parašė:
Sveikos, galbūt jūs galėsite man patarti, liko mėnesis iki dekreto pradžios, ir penktadienį gaunu pasiūlymą iš biržos darbo vietai, visą laikotarpį kol stoviu joje …
O tai buvot pranesusi, kad nescia esat? Jeigu ne, tai rasot savo konsultantei, kad esat nescia ir kita menesi einat i dekreta.
Jolanta-K@J mama parašė:
O tai buvot pranesusi, kad nescia esat? Jeigu ne, tai rasot savo konsultantei, kad esat nescia ir kita menesi einat i dekreta.
Taip buvau, todėl visą laikotarpį ir nesiūlė darbo tik ieškojausi savarankiškai, nesenai turėjau pokalbį su ja, priminė, kad prasidėjus dekretui susitvarkyčiau su ligonių kasomis, viską puikiai žino bet vistiek atsiuntė pasiūlymą 🤷♀️
Verden parašė:
Sveikos, galbūt jūs galėsite man patarti, liko mėnesis iki dekreto pradžios, ir penktadienį gaunu pasiūlymą iš biržos darbo vietai, visą laikotarpį kol stoviu joje …
Tiesiog nuvykite i darbo pokalbi ir pasakykite, kad uz menesio einate i dekreta. Turbut joks darbdavys nedarbins nescios moters menesiui, tegul pazymi kad jiems netinkate. Siaip neturetu jums besiulyti darbu, kazkokia keista konsultante🤔
Verden parašė:
Taip buvau, todėl visą laikotarpį ir nesiūlė darbo tik ieškojausi savarankiškai, nesenai turėjau pokalbį su ja, priminė, kad prasidėjus dekretui susitvarkyčiau su l…
Keistai tada, kad is vis atsiunte. 🤔
Sveikos, o gal kas žinot ką daryti dėl Užt išejus į NGA? Juk kai išeini esi jau draustas ir nereikia stovėti biržoje? Nes šiandien turėjau pokalbį mano šiaip apskritai šis mėnesis būtų paskutinis, paskambins vėl 15 dieną nors dekretas prasideda 11 dieną, tai ar man kažkoks pliusas dar iš tos biržos bus ar ne, gal toks klausimas 😀
Gretu1 parašė:
Sveikos, o gal kas žinot ką daryti dėl Užt išejus į NGA? Juk kai išeini esi jau draustas ir nereikia stovėti biržoje? Nes šiandien turėjau pokalbį mano šiaip apskri…
Taip, drausta busit ir be UŽT.
Jokio pliuso, nu nebent ismoka dar bus paskirta kai eisit i dekreta ir motinystes ismoka bus mazesne nei nedarbo draudimo ismoka.
Verden parašė:
Sveikos merginos, galbūt galite pasidalinti informacija, stoviu darbo biržoje, sausį išeinu į NGA ir poto į VPA, ar viską reikia pildyti dėl išmokų taip pat kaip di…
Taip. Viskas tas pats.
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai