limanuke parašė:
Labai tikiuosi,nes labai laukiam šito stebuklelio.![]()
Jau čia tikrai matosi kad lauketes stebuklo sveikinu
limanuke parašė:
Jau čia tikrai matosi kad lauketes stebuklo sveikinu
limanuke parašė:
Labai sveikinu, nes matau, kad tikrai labai ilgai laukėt šio stebuklėlio
Kuo didžiausios sėkmės ir lengvo nešiojimo
Sveikutes, o aš nieko nebesuprantu. Šiandien pasidariau kitos firmos elektroninį testa ir ismete uzrasa kad nesilaukiu
niekaip nebesuprantu kaip pries tai 2 testukai rode labai ryskias teigiamas juosteles, o dabar uzrasas kad nesilaukiu, kuris nuliūdino labai.
ech... siandien menesiniu diena, pakolkas dar nesusirgau,bet pradejo maudenti pilvuka tai tikriausiai maza jau vilties, turbut pirmieji testukai apgavo
niekaip negaliu suprast kaip taip galėjo rodyt, ar kam yra taip buve?
limanuke parašė:
Sveikutes, o aš nieko nebesuprantu. Šiandien pasidariau kitos firmos elektroninį testa ir ismete uzrasa kad nesilaukiuniekaip nebesuprantu kaip pries tai 2 te…
nesuprantu juk tavo testukai labai ryskus buvo ....
limanuke parašė:
Sveikutes, o aš nieko nebesuprantu. Šiandien pasidariau kitos firmos elektroninį testa ir ismete uzrasa kad nesilaukiuniekaip nebesuprantu kaip pries tai 2 te…
palauk dar truputį, gal tas elektroninis brokuotis, o gal ir pabėgo žirniukas.. bet tikrai neprarask vilties, po pastojimo man dar 3mėn menamų mėnesinių laiku vis tampydavo pilvą, atrodė tuoj susirgsiu
gali hcg pasidaryt kraujuką ir bus aiškiausia
rasytea119 parašė:
nesuprantu juk tavo testukai labai ryskus buvo ....
Tai vat kad ir aš nieko nebesuprantu, belieka laukt ir tikėtis kad nepasirodys mmm.
Fėja_ parašė:
palauk dar truputį, gal tas elektroninis brokuotis, o gal ir pabėgo žirniukas.. bet tikrai neprarask vilties, po pastojimo man dar 3mėn menamų mėnesinių laiku vis t…
Na as ne Lt esu tai sunkiau su kraujo tyrimu cia. Teks laukt ...
limanuke parašė:
Neigiamas testas dar nereiskia, kad nesilaukiat. Esu girdejus tai is pazystamu. Jusu tie 2 tikrai rode teigiama tai dar palaukit. Tikiu, kad viskas gerai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai