Uuuu parašė:
Sveikos, pažiūrėjau kitom mažiau matosi, tai čia skaitosi kaip teigiamas? Nes tokios blankios tos juostelės gal ,kad pirmas dienas kai vėluoja darau.
Teigiamas
Uuuu parašė:
Sveikos, pažiūrėjau kitom mažiau matosi, tai čia skaitosi kaip teigiamas? Nes tokios blankios tos juostelės gal ,kad pirmas dienas kai vėluoja darau.
Teigiamas
hahaha88 parašė:
Nu dar pasakysiu kad atidarius foto man tai matos. Nu tikrai bludyt nenoriu bet su tais simptomais galima isprotet kai ryskeja. Patarkyt moterytes su patirtim
Man atrodo neigiamas. Matau tik baltą išdžiūvimo juostelę.
Sutcac parašė:
Man atrodo neigiamas. Matau tik baltą išdžiūvimo juostelę.
Nu jo, sunkiai matos, sakau reikia dar foto atidaryt. Bet ir implantacinis kraujavimas buvo, o su tais simptomais ir nublust gali, dar namuos sededama su katinu
hahaha88 parašė:
Nu jo, sunkiai matos, sakau reikia dar foto atidaryt. Bet ir implantacinis kraujavimas buvo, o su tais simptomais ir nublust gali, dar namuos sededama su katinu
Pasidarykite dar vieną testą, tada bus aiškiau. O kelintam dpo esat? Ir kokie simptomai?
Lina_777 parašė:
Pasidarykite dar vieną testą, tada bus aiškiau. O kelintam dpo esat? Ir kokie simptomai?
Na va tas ir yra, kad dar anksti daryt... bet jau 8d po ovuliacijos. Gaudiem, o pries 3d toks kaip implantacinis kraujavimas. Tai nusipirkau paziuret nes pykina, krytine net katinui neleidziu priliest. O tas pykinimas grinai nuo to kraujavimo
hahaha88 parašė:
Na va tas ir yra, kad dar anksti daryt... bet jau 8d po ovuliacijos. Gaudiem, o pries 3d toks kaip implantacinis kraujavimas. Tai nusipirkau paziuret nes pykina, kr…
Na tuomet pakartokite testą po kelių dienų ir tada žinosit ar laukiates ar ne, nes kaip ir sakėt anksti dar
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai