Malibukė parašė:
Sveikosgal kas žinot kokio jautrumo amedi tie geltoni testukai ?
nežinau kaip vertinti 🫣
Nežinau stiprumo, bet manau kad yra👌👌👌
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMalibukė parašė:
Sveikosgal kas žinot kokio jautrumo amedi tie geltoni testukai ?
nežinau kaip vertinti 🫣
Nežinau stiprumo, bet manau kad yra👌👌👌
Jūra. parašė:
Pasidariau anksti ryte livsane, pažiūrėjau, kad nieko nesimato per kelias min ir nuėjau miegot. atsibudus po poros val lyg ir kažkas matosi... paprotinkite... gi ne…
Po laiko dėja jau nėra vertinami, aš ryte irgi matydavau tai skaitydavosi kaip išdžiuvimas
jeigu iki 5min nieko nepasirodo tai manau netikras vaiduoklis
Jūra. parašė:
Pasidariau anksti ryte livsane, pažiūrėjau, kad nieko nesimato per kelias min ir nuėjau miegot. atsibudus po poros val lyg ir kažkas matosi... paprotinkite... gi ne…
Livsane mėgsta mesti tokius išdžiūvimus😕 sakau, nes pati esu susidūrus. Bet linkiu kad išryškėtų, laiko dar yra 🤞
Just_e91 parašė:
Sveikos, merginos. Sakykite, ar ir Jums kas nors šmėžuoja? 🤭😊 ar aš jau čia iš didelio noro matau? ❤️
Sveika. Šiandien tokį pat dariausi, tai įdedu palyginimui, pas jus skirtingai nei manajam tikrai kažkas matosi 🤞😌
Rugpjūtė11 parašė:
Livsane mėgsta mesti tokius išdžiūvimus😕 sakau, nes pati esu susidūrus. Bet linkiu kad išryškėtų, laiko dar yra 🤞
Iewu parašė:
Po laiko dėja jau nėra vertinami, aš ryte irgi matydavau tai skaitydavosi kaip išdžiuvimasjeigu iki 5min nieko nepasirodo tai manau netikras vaiduoklis
Teisingai sako, kad po nurodyto laiko reikia mesti lauk ir nebelaužyt akių... ana ciklą jau gandrolabs riebiai apgavo, šį vėl lipu ant to pačio grėblio 😁 ačiū už atsakymus 🥰
Just_e91 parašė:
Sveikos, merginos. Sakykite, ar ir Jums kas nors šmėžuoja? 🤭😊 ar aš jau čia iš didelio noro matau? ❤️
Tikrai matosi! 🥹
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai