sima8787 parašė:
Būtinai aptarsiu šį variantą su daktarų, ačiū.😊 O kaip tiksliai šis tyrimas vadinasi?
Tai manau daktarei galite sakyti suderinamumo tyrimo norite. O kai aš dariausi, tai mano lapelyje buvo parašyta PT.
sima8787 parašė:
Būtinai aptarsiu šį variantą su daktarų, ačiū.😊 O kaip tiksliai šis tyrimas vadinasi?
Tai manau daktarei galite sakyti suderinamumo tyrimo norite. O kai aš dariausi, tai mano lapelyje buvo parašyta PT.
sima8787 parašė:
Taip ir sakykite, kad norite suderinamumo testo, jei neklystu 50 euru mokėjome, bet atlikome IUI metų, tai jau sperma buvo paimta 🙂
Salisali parašė:
Taip ir sakykite, kad norite suderinamumo testo, jei neklystu 50 euru mokėjome, bet atlikome IUI metų, tai jau sperma buvo paimta 🙂
Na tikrai prašysiuosi, ačiū labai už informaciją 🙏😊❤
Salisali parašė:
Tikrai taip, atlikome 4 stimuliacijas kol galų gale padarė suderinamumą ir pasirodo atsakymas neigiamas, dėlto belieka iui arba ivf, tikrai neromenduoju pasidaryti …
O sakykit
Salisali parašė:
Tikrai taip, atlikome 4 stimuliacijas kol galų gale padarė suderinamumą ir pasirodo atsakymas neigiamas, dėlto belieka iui arba ivf, tikrai neromenduoju pasidaryti …
O kur daro ta suderinamumo tyrima? Kaip jis pilnai vadinasi? Ir ar reikia gydytojo siuntimo? Aciu.
Hedgehog parašė:
O sakykit
Taip ir vadinasi
mums iui metu darė tai 50 euru jei neklystu, nes jau sperma buvo paimta prieš tai
Marss parašė:
Sveikos, dakatrė skyrė letrozole. Bandysim pirmą kartąsakė atvykt 11-12cd pasižiūrėt ką užauginom, dabar pasižiūrėjau, kad tos ciklo dienos šeštadienis-sekmadie…
Labas, taip, manau, kad 13 cd registruotis
Marss parašė:
Sveikos, dakatrė skyrė letrozole. Bandysim pirmą kartąsakė atvykt 11-12cd pasižiūrėt ką užauginom, dabar pasižiūrėjau, kad tos ciklo dienos šeštadienis-sekmadie…
Man sake tokiu atveju registruotis 10cd,geriau anksčiau nei veliau
Marss parašė:
Pirma kart nuvaziavau pasitikrint 13 cd, ir nebuvo per velai, sekancia diena atliko iui. Bet antra kart vaziavau 9cd, tai vos nepavelavau
Idomus reikalas 🤷♀️
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai