Fejufeja parašė:
Merginos, gal galit priminti kada darotes testukus po Ovitrelle? Mano atveju inkekcija susileidau liepos 10, o liepos 12 manau ivyko ivuliacija. Duphaston liepe ger…
As susimasciau o kodel man neskiria duphastono....
Fejufeja parašė:
Merginos, gal galit priminti kada darotes testukus po Ovitrelle? Mano atveju inkekcija susileidau liepos 10, o liepos 12 manau ivyko ivuliacija. Duphaston liepe ger…
IveTe parašė:
Sveikos, ar po IUI daretes prg tyrima 7 dpo? kaip buna skiriama naturaliam cikle?
Aš nesidariau. Tiesiog dėdavausi po žvakutę Utrogestan vakarais.
Fejufeja parašė:
As pradedu testuotis 10 dpo.
Testuojuosi iki 14 dpo. Tada dar Duphaston geriu iki kokios 16 dpo ir jei ir tada testas neigiamas stabdau jo vartojima ir sulaukiu savu dienu
Sau_lu_te_ parašė:
Kiek dienu po ovitelle paprastai susergat? Liepos 8d vakare leidausi....
Aš susergu 14dpo, bet jei skaičiuojant nuo ovitrelle tai dar +1-2 d
Sau_lu_te_ parašė:
Su tuo dufastono išvis kažkaip įdomiai, vieną kartą skyrė, kita jau ne. Sakau, o tai nereiktų gerti dufastono, sako dabar gleivine gero storio, tai nereikia, nes tipo ji gleivinei auginti skirta
Sveikos merginos! Pirma stimuliacija vaistai nesėkminga
Vaisingumo centre paskyrė echoskopiją per MS, kad nustatytų ar nėra likusių folikulų iš kurių galėtų susidaryti cistots stimuliuojant vėl. Ar kam darė echo per MS, kaip pasiruošti? Nekada net nepagalvojau, kad gali daryti tomis dienomis... Kažkaip labai man neįprasta ir jaudinuosi
Margarita8 parašė:
Sveikos merginos! Pirma stimuliacija vaistai nesėkmingaVaisingumo centre paskyrė echoskopiją per MS, kad nustatytų ar nėra likusių folikulų iš kurių galėtų susi…
Taip, liepia ateiti per mm.
Nemalonu ir man pries gyd, bet taip reikia. Niekaip ypatingai nepasiruosi ten
tiesiog paketa deduosi, po visko jei gausesnis kraujavimas - gauni serveteliu, apsivalai ir viskas 🤷♀️
Margarita8 parašė:
Sveikos merginos! Pirma stimuliacija vaistai nesėkmingaVaisingumo centre paskyrė echoskopiją per MS, kad nustatytų ar nėra likusių folikulų iš kurių galėtų susi…
Skatinamuose cikluose visada privaloma apziura per menesines, t.y. iki 5 ciklo dienos butina apziura
Nieko ypatingo, nueini ir greit ekoskopo metu apziuri kiausides. Trunka 1 minute, tai tikrai nespeji labai kraujuot. Daktarams tai yra yprasta
Sy kart nepasiseke, nieko tokio
Jei tik dabar pradejot stomuliacijas, reikes laiko kol rasit tinkamiausius vaistus ir ju dozes
Kita kart pavyks!
Margarita8 parašė:
Nestresuokit, vaisingumo klinikose daktarams iprasta apziuras atlikti per mm
kaip jau sake - trn nekraujuoja upeliais per ta minute. Eikit su iklotu, o ne tamponu
as visad dar pries pat apziura uzsuku i wc, isitikint kad tvarkingas vaizdas butu
15 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai