Vilte231 parašė:
Sveikos😊reikia Jusu nuomones,pagal programa rodo 13CD ov,bet man tai CD14 ryškesnė🙂?
Tikrai kad 14 cd visiškai teigiamas 🤭
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįVilte231 parašė:
Sveikos😊reikia Jusu nuomones,pagal programa rodo 13CD ov,bet man tai CD14 ryškesnė🙂?
Tikrai kad 14 cd visiškai teigiamas 🤭
Sveikos.
Gaudžiau ov su vienos rūšies testais praėjusio mėnesio ciklą ir pagavau (tuo metu kai pagavau turėjau gausias išskyras ir jaučiau pakilusią temp.)
Šio mėnesio ciklo metu naudoju kitos rūšies testus bet jie vis neigiami... nors jaučiu ir matau tuos pačius ovuliacijos simptomus - išskyros tiesiog tysta, šlapios kelnaitės, jaučiu, kad lyg ir temperatūra didesnė, jaučiuosi "karščiau" bet ov testai vis neigiami. Ar gali būti, kad būtent šito gamintojo testai klysta rodydami neigiamą, nors ovuliacija vyksta?
Darau jau po du testus per dieną ir vis tiek neigiami
ieva.iiv parašė:
Sveikos.
Gaudžiau ov su vienos rūšies testais praėjusio mėnesio ciklą ir pagavau (tuo metu …
Gali būti. Ir aš turėjau man netinkamus.
Sandra988888 parašė:
Sveikos merginos😊 ar gali ov vykti 2 kartus per men?😃 lapricio 12 ov buvo teigiamas ir dabar lapricio 26-27 ov ryskus, mm gruodzio 1d😊
Aš irgi pastebejau toki dalyka. Kad turbut vyksta dvi ov per mėnesi. Mano ov vyko 29 d. Stebejau su testais, buvo ryškios juostelės. Ryte 4 val pabudau nuo skausmo, kuris net prižadino. Niekada neturėjau tokios skausmongos ov. 9 val pasidariau testa ir juostelė buvo ryškesnė už kontroline. Po pietu pradėjo mažėti ryškumas. Ir sumažėjo. Iki vakar, gruodžio 3 d vėl ryški, nors jokio kito jausmo nebuvo kas budinga ov. Apsidžiaugiau, stebėsiu toliau ryškėjima. Gal tai geras ženklas, nors dar tik 5 DPO. Dėl idomumo prodedu nuotrauka. 
Sveikos merginos, bandome susilaukti leliuko beveik metus. Tačiau pastebiu, kad ov. vyksta ne kiekvieną mėnesį, per tris mėnesius geriausiu atveju ji įvyksta 1 kartą. Ciklas svyruoja nuo 26 iki 35d. ginekologė sakė, jog tai yra normalu, nors programėlė sako kitaip, kad - ne. Beveik kiekvieną mėnesį būna 26-29d., tik vienas mėnuo per metus buvo 35 d. Šį ciklą pagal programėlę ov. turėjo įvykti vakar, tačiau kaip nesulaukiau dviejų ryškių juostelių, taip nesulaukiu. Vaisingų gleivių taip pat nepastebiu. Kokius vaistus Jums skyrė ovuliacijos skatinimui?
Indraya parašė:
Sveikos. O kas man paaiškins šituos ?cia normal?
Sunku ka nors pasakyti 🙂 kelinta ciklo diena? Ar darot testa kelis kartus per diena? Nes dabar nesimato kurio laikotarpio 🙂 vienos dienos ar savaitės?
Mylana parašė:
Sunku ka nors pasakyti 🙂 kelinta ciklo diena? Ar darot testa kelis kartus per diena? Nes dabar nesimato kurio laikotarpio 🙂 vienos dienosPapasakosiu plačiau ;) maitinu 8 men kudiki, ciklo nesulaukiu. Planuose dar vienas ;) pradzioj dariausi elektrinius, tai teigiamu sulaukdavau kelis kartus per mėnesį. Dabar naudoju situos, cia 10d. Karta per diena daryta tuo pat metu.
Indraya parašė:
O nėštumo testo nedarėt?
Mylana parašė:
O nėštumo testo nedarėt?
Dariausi nėštumo testus. Nieko.
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai