Pavasaris28 parašė:
Sveikos,
O kaip dėl apmokėjimo ar jie patys pasako kainas ar yra kažkokios sumos maždaug?
Pavasaris28 parašė:
Sveikos,
O kaip dėl apmokėjimo ar jie patys pasako kainas ar yra kažkokios sumos maždaug?
Gatita parašė:
Reikia tartis asmeniskai, jei norite, kad konkretus gydytojas dalyvautu per gimdyma.
Pavasaris28 parašė:
As pati dar nesitariau, bet ruosiuos tartis. Kiek domejausi nuo daktaro priklauso. Vienas gal pasakys, kitas ne. Jei mano nepasakys, bus tada galvosukis kiek duoti🙈
Meteora parašė:
Labas! Gal kuri lankot/lanket baseina ir galit papasakot kaip ten kas?😊
Buvau porą kartų. Baseiniukas mažas, mankšta padarai, leidžia truputi atsipalaiduoti ir namo. Galima masažą užsisakyti. Nežinau kas dar domina. Vienas kartas kainuoja apie 12 eur
Gatita parašė:
Buvau porą kartų. Baseiniukas mažas, mankšta padarai, leidžia truputi atsipalaiduoti ir namo. Galima masažą užsisakyti. Nežinau kas dar domina. Vienas kartas kainuo…
O kiek vienu kartu moteru treniruojasi? Kiek mazdaug trunka treniruote? Ar imanoma ten laika pasirinkt?
Meteora parašė:
O kiek vienu kartu moteru treniruojasi? Kiek mazdaug trunka treniruote? Ar imanoma ten laika pasirinkt?
Abu kartus buvo po 3 moteris. Pati manksta apie 30-40 min. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais yra vakariniai laikai nuo 17, 18 val. Būtinai reik užsiregistruoti. Dėl laikų tai skambinkite jiems, pasakys kada ir kokie rytiniai laikai.
Gatita parašė:
Abu kartus buvo po 3 moteris. Pati manksta apie 30-40 min. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais yra vakariniai laikai nuo 17, 18 val. Būtinai reik užsiregistruoti. Dėl…
Aciu Jums labai! Meginsiu apsilankyti 😊
Meteora parašė:
Aciu Jums labai! Meginsiu apsilankyti 😊
Sėkmės 😉
Sveikos mamos,aš su tokiu klausimu į ateitį,kaip vyksta su 3cp.Ar galima darytis bet kur pvz,gimdymo namuose ar klinikose ?Tiksliau ar yra kokios ribos gimdymo namams,amžiaus,cp skaičius?Labiausiai domina P.Mažylio gimdymo namai kaune
Gal yra mamų,kurioms 3CP buvo atliktas mažylyje?
P.S.Turėjau 2cp,extra ir planinį,tai jeigų būtų 3nėštumas būtų tikrai planinis cp,taip sakė kelios gyd.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai