Snieguolė parašė:
Sveikos. Mano prolaktinas taipogi pakiles. Geriu kabergolin po puse tabletes per savaite. Po menesio vartojimo kartos tyrimus ☺️ tikiuos nukris. 😊
Kiek pakilęs?
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįSnieguolė parašė:
Sveikos. Mano prolaktinas taipogi pakiles. Geriu kabergolin po puse tabletes per savaite. Po menesio vartojimo kartos tyrimus ☺️ tikiuos nukris. 😊
Kiek pakilęs?
Vienaragiai parašė:
Sveikos. Gal kazkuri busite susidurusi su panasia situacija.
Jau kelis menesius bandau numusti prolaktino kieki su Bromkriptinu, bet vis nesekm…
Kabergulinas turėtų padėti greičiau numušti nei bromas, man gydytoja sakė, kad jis tikrai efektyvesnis. Man nuo 1000 numušė iki 100 per 6sav, tikiuosi kad padės ir jums 😉
Sveiki, siandien buvo patvirtintas prl 1100 (labaratorijos norma 550). Israse bromo 1tb per diena,bet makro nebuvo daryta. Ar cia normali doze? Salutiniu labai blogu nebuvo, uzsikimso nosis ir pakrino spaudimas iki 82/53 is 100/70, bet po triju valandu grizo i savo vezias. Taip pat turiu TTH 4.80,tai pradejau gerti is tiroksina (0.5tb per diena), nes planuojam nestuma. Profilaktiskai norejau viska pasitikrinti ir kokiu reikalu pasirodo atsirado (tth, buvo tikrintas pries metus ir sieke 2.7).
Slyvukee parašė:
Sveiki, siandien buvo patvirtintas prl 1100 (labaratorijos norma 550). Israse bromo 1tb per diena,bet makro nebuvo daryta. Ar cia normali doze? Salutiniu labai blog…
1 tb. bromokriptino normali dozė, tik pradėti reiktų nuo mažesnės, pvz., savaitę po 0,5, o vėliau jau pereiti prie pilnos tabletės.
TTH gerai kad pasitikrinote, būtinai reikėjo mažinti.
DeiMing parašė:
Kiek pakilęs?
Prolaktinas 46.99 nera labai labai aukstas bet ne toks koks turi but 😊
Slyvukee parašė:
O cia realu, kad yra prl turi itakos thh? Galvoju nuo ko cia viskas susijauke taip![]()
Taip, realu.
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai