Ofi73 parašė:
Sveiki, gal kas neseniai darėtės IVF Ava klinkoje Latvijoje ir galite parašyti kiek ten gavosi bendra suma![]()
Yra atskira tema Latvijos vaisingumo klinikos , gal ten Jums daugiau kas atsakytu
Ofi73 parašė:
Sveiki, gal kas neseniai darėtės IVF Ava klinkoje Latvijoje ir galite parašyti kiek ten gavosi bendra suma![]()
Yra atskira tema Latvijos vaisingumo klinikos , gal ten Jums daugiau kas atsakytu
AdelijaLm parašė:
Aš dariausi, man gavosi apie 700, bet buvo negimdinis tai 6sav.operavo. o kiek zinau kam viskas ok buvo, tai tilpo į 1000.
Aciu. Matau pilvuka jusu. Sekmingo ir grazaus jums nesiojimo. Tikiuosi pavyks mums, nes tyrimai geri. Bet patiems nepavyksta. Lapkriti turejom 15 sav persileidima del infekcijos. Metai spaudzia, tai laukt nebe labai galim. O jus dabar naturaliai pastojot? Labai dziugu matyt auganti pilveli😊
lina289 parašė:
Aciu. Matau pilvuka jusu. Sekmingo ir grazaus jums nesiojimo. Tikiuosi pavyks mums, nes tyrimai geri. Bet patiems nepavyksta. Lapkriti turejom 15 sav persileidima d…
Ačiū.
Ne, man pašalino kiaušintakius, tai naturaliai neįmanoma jau. Pastojau po Fet😊
AdelijaLm parašė:
Ačiū.
Ne, man pašalino kiaušintakius, tai naturaliai neįmanoma jau. Pastojau po Fet😊
Saunu, kad nenuleidot ranku. Sekmes jums
sypsnis parašė:
Sveiki kiek kainuoja ivf pilna kaina? Mes jau turejom du komoensuojamus, per antra pastojau, turiu nuostabu sunu, bet taip noretusi antro leliuko.
Santarose ~4000€.
Catallea parašė:
Santarose ~4000€.
Aciu
Sveikos. Aš dar visai nauja šiuo klausimu. Planuojame ir mes IVF,nes kito kelio mums nėra. Ar kompensuojant vistiek reikia už kažką papildomai mokėti? Gal pakomentuos jau praėjusios tai😊 Planuojam VK pas Vaigauskaitę,bet visi labai už NW pasisako..Gal vis tik ten geriau? Esu labai pasimetusi..😔
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai