Evelinaa5 parašė:
Ar IVF Ryga Jums išrašė prontogest?
Ryga tik Prolutex leidžiamą išrašydavo. Jis man visiškai progesterono neiškeldavo.🤦♀️🤦♀️
Evelinaa5 parašė:
Ar IVF Ryga Jums išrašė prontogest?
Ryga tik Prolutex leidžiamą išrašydavo. Jis man visiškai progesterono neiškeldavo.🤦♀️🤦♀️
Sveikos merginos,
Visu pirma noriu visims palinketi laimingu, sekmingu ir visu pirma vaisingu 2022!
Te visos jūsų svajonės ir lūkesčiai išsipildo!
Pas mane baigiasi 12toji nėštumo savaitė ir mane domina šiuo metu šis klausimas:
Kokius neinvazinius prenatalinius tyrimus (NIPT) yra patartina darytis po dirbtinio apvaisinimo, jei embrionas buvo jau genetiškai tirtas prieš jį įsodinant (darytas taip vad. PGS ar PGT-A testas)?
Ta prasme, man nera labai aisku, kas konkrečiai buvo tirta PGS/ PGT-A tyrimu: ar tik chromosominiai nukrypimai, kurie gali "trukdyt" embriono įsitvirtinimui po FET, ar ir daugiau (pvz. dėl Dauno, Edvardso, Patau sindromų, lytinių chromosomų rizikos ir pan)?
E-mama parašė:
Sveikos merginos,
Visu pirma noriu visims palinketi laimingu, sekmingu ir visu pirma vaisingu 2022!
Evelinaa5 parašė:
O gydytoja nesakė kodėl taip galėjo nutikti? Iš kur gavote turkiško progesterono? Vargu ar internetu galima užsisakyti? Bandysiu pasakyti Fodinai mano įtarimus dėl …
Tiesiog po daug bandymu F sake kad mano organizmas nusprende kad man prg nereikia ir pradejo ji salinti. Turkiska progesterona pirkau is nariu per skelbimus. Visose poliklinikose prg tyrimas mokamas. Tikrinuosi visose kur atsakyma galima gauti ta pacia diena.
Pakal parašė:
Negavau jį pas savo nevaisingumo gyd.Lietuvoje Northway klinikoje. Nors darėm apvaisinimą su donorės kiaušialąstėm Rygoje, jie apie Prontogest nelabai ką žinojo…
Jie apie ji nezino nes jis Turkiskas. Esam sake F bet ji kazkaip skeptiskai paziurejo nes aliejinis.
Bet man jis irgi geras todel visada turiu ji atsargoj jeigu planuoju perkelima.
Pakal parašė:
Rygoj ir prolutex atsirado nes as apie ji pasakiau ir buvau bandomasis triusis ziurejom ar jis geras.
Si perkelima taip man jo pakako, bet pries tai jis man veike vienas nuo kokios 12sav. Vienas irgi ne aukstumas kele iki tol, teko daug prg miksuoti
onnellisuus parašė:
Tiesiog po daug bandymu F sake kad mano organizmas nusprende kad man prg nereikia ir pradejo ji salinti. Turkiska progesterona pirkau is nariu per skelbimus. Visose…
Gal galėtumėte įkelti nuotraukytę kaip atrodė Jūsų pirktas progestan?
Evelinaa5 parašė:
Gal galėtumėte įkelti nuotraukytę kaip atrodė Jūsų pirktas progestan?![]()
Aš kadangi dariausi ivf northway klinikoj naudojau irgi pradžioj prontogest, bet viena ampulė 20eur pas juos kainuoja. 
Kai reikėjo leistis kasdien, tada pabandžiau progestan turkišką, jis irgi puikiai palaikė, tai ji ilga laiką ir leidausi kiekvieną dieną. O ieškodavau visad čia per forumą, arba temoje ivf turkijoj, kur merginos atlieka.

E-mama parašė:
Sveikos merginos,
man ivf riga daré, žirnius po pgt. oatare nešvaistytis nipt ir pgs, o atlikti išsamų echo pas juos su parp (nežinau ar tiksliai parašiau pavadinimą) nes saké chromosomų nukripymų neranemozaikinis, tad labiau aktualu tas parp. jie ten vertina neštumo tizikas, priešlaikinio gimdymo rizika, komplikacijų rizika. daugiau demesio skuriama moters organizmui,o echo metu vertina ir vaisiu ir placenta ir vaisiaus padėti... atlieka 13-14 sav. tai taip ir darysiu. turiu neigiama nuomone del nipt, prisca ||| darysiu lt kai bus 18+ sav, tiesiov nes peiklauso nemokamas😊
Evelinaa5 parašė:
Sveikos merginos,
planuojame atlikti IVF su spermos donoru. Prieš tai buvo atliktas 1 ivf su musų lą…
Žemas prg galėjo būti ir dėl nekibimo. Šiaip F įkėlimo dieną tikrina prg ir jei reikia koreguoja dozes. Man.buvo leidžiamą prolutex paskyrusi, kurį pirkau jų klinikoje, po to Lt su vardiniu receptu. 🙂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai