siaulelaura parašė:
Kurioje palatoje gulejote☺️, smalsu, nes liepos 20 diena ir as gimdziau. Vyras taip pat dalyvavo kartu. Personalas buvo labai geras tikrai☺️ nuo iki. Palatoje buvo …
312 jeigu neklystu,vis nerasdavau jos kai iseidavau😅
Smėlynės 25, Panevėžyssiaulelaura parašė:
Kurioje palatoje gulejote☺️, smalsu, nes liepos 20 diena ir as gimdziau. Vyras taip pat dalyvavo kartu. Personalas buvo labai geras tikrai☺️ nuo iki. Palatoje buvo …
grubinskov parašė:
Aš liepos 20d. pagimdžiau. Vyras dalyvavo ir liko po gimdymo. Gavome mokamą palatą,joje buvo tik virdulys, kurį ir tai atnešė antrą dieną 😅 jungta palata per tualet…
O mano vyro net neįleido,sako vyrams dalyvauti negalima,juk kovidas - tokia tvarka🙄
Tai teko vienai būti...
Personalas lb geras papuolė tiek akušerė tiek gydytoja kuri priėmė gimdymą. Atsižvelgė i tai kad problemos su nugara,leido gimdyti kaip patogiau. Tik lb nervina kai jos ten knygeleje nieko neskaito,visa info surašyta,o kai pamatė ant nugaros teipus suklijuotus net išsigando😕
devyni3 parašė:
O kaip šiuo metu su savo daiktais/tašėmis? Prieš tai suprantu, kad buvo jog einant i gimdykla pasiemi būtinus ten, o kita palieki palatoje ar vėliau vyras atveža li…
Aš turėjau didelį lagaminą,jame buvo viskas. Su juo visų į gimdykla,o poto su juo į palatą
siaulelaura parašė:
O dušas buvo? 🙂
mama12345678 parašė:
O dušas buvo? 🙂
Dušas bendras priešais palatas
man rodos dušas ir visi kiti primbambasai yra tik vienoje palatoje, kurią tikriausiai gauti nulis šansų 😅
devyni3 parašė:
O kaip šiuo metu su savo daiktais/tašėmis? Prieš tai suprantu, kad buvo jog einant i gimdykla pasiemi būtinus ten, o kita palieki palatoje ar vėliau vyras atveža li…
Su visais daiktais nuvede i gimdykla ir viskas.Po visko perkele i palata.Niekur daiktu palikineti nereikejo.Ir kai mane isveze i operacine,daiktai liko gimdykloje.Po operacijos vel mane grazino i ta pacia gimdykla. Tu ikrai gali buti vienoje taseje visi daiktai.Jei ko truksta ,gali atnesti siiuntinius artimieji.Greitai perduoda
grubinskov parašė:
O mes 311😁👍, kaimynes buvom
mama12345678 parašė:
O dušas buvo? 🙂
Dusas atskiras, koridoriuje
grubinskov parašė:
Dušas bendras priešais palatasman rodos dušas ir visi kiti primbambasai yra tik vienoje palatoje, kurią tikriausiai gauti nulis šansų 😅
Aš toje gulėjau, nes kaip tik tuo metu laisva buvo 😊 309 palata
siaulelaura parašė:
O mes 311😁👍, kaimynes buvom
Aš ir sakau vyrui,ten tikrai ne pirmas vaikas,nes atrodo,kad ten nieko nėra 🤣 turėjau aš būti toj palatoj,bet apkeite,nes dėl gimdyvių skaiciaus nespėjo tą naktį nei gimdyvių priiminėti nei palatų valyti tvarkyti 😅 nieko labai nepraradau,tik šaldytuvą kurio labai trūko 😅
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai