napoli parašė:
Dėl klubų displazijos. Turėjome daug anksčiau įtvarą nešioti, bet papuolėme pas tokį durną ortopedą, kuris pasakė, kad viskas gerai, o tik vėliau paaiškėjo, kad ne …
laikykitės, stiprybės ir sveikatytės
napoli parašė:
Dėl klubų displazijos. Turėjome daug anksčiau įtvarą nešioti, bet papuolėme pas tokį durną ortopedą, kuris pasakė, kad viskas gerai, o tik vėliau paaiškėjo, kad ne …
laikykitės, stiprybės ir sveikatytės
napoli parašė:
... cia kitaip sakant klubu isnirimas? nes man mazytei buvo tais laikais nebuvo nei freiko pagalveles , tai kojos metalu buvo sukabintos, kad negaleciau pajudint
nieko cia tokio tikrai, aisq dukrytei nepatogu ir mamytei sirdi skauda
viskas susitvarkys
napoli parašė:
eina sau kad nepasisekė..
gerai sako global, kol dar pati nevaikšto nieko tokio, tik aišku per karščius bus gal bėdelių.. susitvarkys..
Aišku džiaugiuosi, kad iš viso nustatė mums šią problemą, bet 3 mėn kūdikiai nešioja tokius įtvarus, o mums jau tuoj pusę metukų, ji jau nori sėdėti ir labai aktyvi būna, visa spurda, o dabar mergaitė negalės judėti
Gaila, bet ką padarysi, tikiuosi, kad mums užteks tų 3 mėn ir nesugalvos ilgiau laikyti.
Labas rytas
Jetau kaip maziuke suvarze
kaip sakai-kokie tie maziukai grazus.....tikrai dauguma vaiku lb garzus,nu bet negraziai pasakysiu-bet yra ir negraziu.....
Nors mamai-savo vaikas pats graziausias.....jau as gal begede,bet tikrai zinau kelis kurie man negrazus....
blemba,o mano aukle atsisake
jau man tik verkt norisi
tep atrodo,kad mano vaikas kaip suniukas-metomas.....niekam nereikalingas
GK - Puokste parašė:
Labas rytas, kokia grazi mazyle, tik gaila del tu laikikliubet nieko as manau jums uzteks ir to laiko kuris skirtas, nes ir taip mazute visa vasara prisikankins…
nu ji kaip sakiau studente-tai diploma rase(jau pasirasius viska buvo),bet vakar nuvare pas destytoja tai viska turi persayt.....blogai.....tai sako negalesiu zet.....jetau kaip mum nesiseka....
reikia pratempt kaip nors kita savaite ir dar sekancia,o nuo birzelio tai mano mama atostogas pasieme tai nereiks jau sukt galvos.....
Irmuke1987 parašė:
nu ji kaip sakiau studente-tai diploma rase(jau pasirasius viska buvo),bet vakar nuvare pas destytoja tai viska turi persayt.....blogai.....tai sako negalesiu zet..…
oj bliam.. o tavo vyras neturi kokiu atostogu sukaupes? kad galetu pasiimti?
GK - Puokste parašė:
oj bliam.. o tavo vyras neturi kokiu atostogu sukaupes? kad galetu pasiimti?
turi jis ju sukaupes,bet ten isleidzia tik savaitei vienu metu....tai dar ji greiciausia sake gali isleist nuo birzelio vidurio.....bet ka smum is to.....man sitos dvi savaites reikia kazka turet,kad pazetu.....
o nuo birzelio 3 iki liepos 8 mama atostogas pasieme.....o paksui leisim i darzeli.....
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai