lemuras parašė:
Del to, kad kai neplanuoji bunat atsipalaidave 100proc. o kai prasideda planavimai, nori nenori galvoji, kad va leliukas gal bus![]()
Taip, tikrai nemažai pavyzdžių tokių
nu bet pasakykit kasnors KAAIP negalvoti, jei taip nori leliaus ?
lemuras parašė:
Del to, kad kai neplanuoji bunat atsipalaidave 100proc. o kai prasideda planavimai, nori nenori galvoji, kad va leliukas gal bus![]()
Taip, tikrai nemažai pavyzdžių tokių
nu bet pasakykit kasnors KAAIP negalvoti, jei taip nori leliaus ?
lijana27 parašė:
Sveikutes. Jungiuosi ir as prie jusu,jei priimsit? Nusprendeme,kad jau butu laikas antram leliukuiDar kolkas jegu daug sitam reikalui neesam ideja,taciau bus ka…
Sveika prisijungusi
aš va irgi pirmojo laukiu jau 6 mėnesiai, žudantis laukimas.. tai gal jūsų antrasis taip ilgai nekankins
o planuojant pirmąjį kaip gaudydavai ovuliaciją ? Naudojai ovuliacijos testukus,ar šiaip mylėdavotės nieko neskaičiuodami ir tiek ?
Dekui
Po pirmu nieko nesigavimo menesiu, as turbut,kaip ir visos buvau puolusi i nevilti,nors daug kas sako,kad pergyvent nereikia iki metu. Paskui nusispjoviau ir sakiau,kad laiko dar turim,kada bus tada..ir ka jus galvojat po menesio kai jau turejo mm ateiti,ziuriu,kad ju nera
Realiai as nieko neskaiciavau,negaudziau jokiu ovuliaciju,nors kada ji yra as labai gerai jauciu..Paprasciausiai,reikia megautis vienas kitu,kuo daugiau. Nepaversti tuo darbu,kad gautusi rezultatas. Taip ir si kart stengsimes elgtis,paprasciausiai nesisaugosim. Labai man padejo sitokios grupes,buvo smagu bendrauti su kitom planiukem,pasidalinti savo pergyvenimais ir neprarasti vilties
Sveikos,jungiuosi i jusu buri. Mes taip pat geguzinuko nebepagavom ir turesim tik 2 sav kai vyras gris pagaut vasarinuka. Dabar kai bandem ir vaisingos dienos buvo,ir ovuliacija,bet nieko. Sakau gal dar zindymas itaka daro,sunkiau pastot. O siaip jei nepagausim vasarinuko,tai pastojima teks atideti,nes nenoriu gimdyti ziema ar rudeni
mazheeki parašė:
Sveikos,jungiuosi i jusu buri. Mes taip pat geguzinuko nebepagavom ir turesim tik 2 sav kai vyras gris pagaut vasarinuka. Dabar kai bandem ir vaisingos dienos buvo,…
As irgi labai noriu gimdyti vasara. Zieminuke yra, dabar vasarinuko reik
Sveikos naujai prisijungusios;-)as tai labai norejau pirmojo pavasarinuko,deja manau nepavyko,nors mmm dar tik 8 diena,bet jauciu pilvo skausmus kaip pries jas,taigi manau sulauksiu nelabuju:/taciau vasarinukas taip pat labai gerai butu,mes su vyru abu liutukai,tai mazu ir pirmagimis liutukas pasisektu:-)siaip dabar guliu klinikose po operacijos,buvau pasarius vkr ryte nt ryte pries vaziuojant i klinikas,bet rode neigiama,tik tiek kad bijau jeigu netycia pasirodytu juk esu pastojusi ar nepakenke narkoze vaikuciui:/
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai