Mamukynas parašė:
Su švente visas būsimas ir esamas!!!
Teigiamas,malonaus laiko Jums!
Mamukynas parašė:
Su švente visas būsimas ir esamas!!!
Teigiamas,malonaus laiko Jums!
Gajana parašė:
Graudi zinia man vakar vakare buvo... Zirniukas nusprende, kad nelemta man dar buti mamyte, siandien butu buvus jau 9 savaite... Palieku su skausmu sia grupe :bli…
uzjauciu..............laikykis! viskas dar bus!!!
Gajana parašė:
Graudi zinia man vakar vakare buvo... Zirniukas nusprende, kad nelemta man dar buti mamyte, siandien butu buvus jau 9 savaite... Palieku su skausmu sia grupe :bli…
Stiprybės !
Viskas anksčiau ar vėliau bus gerai !
Su švente mamytes!
O mano bkt man nepatinka
na tik prg parodys ar pilnavertė ov buvo
tevu-darzelis.lt/rk86161@170418cb7b9
Sveikos planiukės
Visas su motinos diena, net ir neturinčias, nes visvien kada nors jomis tikrai tapsime!
Pastaruoju metu daug minčių sukas tai tik šiaip, pasidalint norisi
Prieš pora dienų draugai vieni pasigimdė, aišku džiaugiuosi už juos, bet dar labiau liūdna, kad pačiai nesiseka. Vakar dar vieni draugai pranešė, kad laukiasi, vėlgi džiaugiuosi už juos, bet dar labiau nuotaika subjuro, palūžau, daugiau nei pusdienis ašarų liejimo, kodėl ne man toks džiaugsmas.... Šiandien ryte prabundu vėl su ta pačia mintim, bet jau lengviau
Tik prabudus supratau, kad per blogą nuotaiką vakar išvis nieko nevalgiau, taigi, suėmiau save į rankas, išbėgau pabėgioti, sugrįžus sugėriau kavutės, skaniai papusryčiavau ir pati sau pasakiau, nu šiais metais ne, bet kitais jau tikrai būsiu mama ir švęsiu šią šventę.
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai