pupa19 parašė:
As treciadieni darysiuos testuka🤔 18-19 mm. Su dukryte parode man 5 d pries mm. Smallsuma numalsinsiu iki mm
As tai bandau savo kantrybe iki pat pirmos menkiu dienos 😁 nors su pirmu irgi 3-4 dienos pries parode.
pupa19 parašė:
As treciadieni darysiuos testuka🤔 18-19 mm. Su dukryte parode man 5 d pries mm. Smallsuma numalsinsiu iki mm
As tai bandau savo kantrybe iki pat pirmos menkiu dienos 😁 nors su pirmu irgi 3-4 dienos pries parode.
LunaLuna parašė:
O man nei papu neskauda nei ką🤣 būna patempia pilvo pačią ir jau prasidėjo nuotaikų kaitos tai kažkaip galva jau esu nuleidusi kad kažkas pavyko:…
Oi, del tu papu ir pan - relax, nes nevisada jauciasi. Pvz. Laukiausi is viso 5 kartus, tai kas antra nestuma pojuciai buvo.
Tai kol nepramuse menkes yra vilties.
E.Va parašė:
Oi, del tu papu ir pan - relax, nes nevisada jauciasi. Pvz. Laukiausi is viso 5 kartus, tai kas antra nestuma pojuciai buvo.
Na taip nes kai laukiaus sūnaus tai išvis tik kad menkes vėlavo tik vėliau viskas po biški pasirodė.. na čia priesiskaitau kaip visas kamuoja o ši ciklą mane tik nuotaikų kaita kamuoja ir maudimas karts nuo karto...🙂 Blin tikiuosi ir bkt matavu ir jį laikosi tokia pati..
praeitą ciklą oi papukus skaudejo ohoho🤣🤣🤣🤣o dabar jaučiuosi kaip be ju
LunaLuna parašė:
Na taip nes kai laukiaus sūnaus tai išvis tik kad menkes vėlavo tik vėliau viskas po biški pasirodė.. na čia priesiskaitau kaip visas kamuoja o ši ciklą mane tik nu…
Taip pat ir man, kol kas nieko, lyg niekur nieko. O su sunum tai vaje, vaje net apranga, kai prisiliesdavo tai lb skaudedavo ir miegot pastoviai noredavau.
E.Va parašė:
Taip pat ir man, kol kas nieko, lyg niekur nieko. O su sunum tai vaje, vaje net apranga, kai prisiliesdavo tai lb skaudedavo ir miegot pastoviai noredavau.
Čia matyt tikrai nuo organizmo priklauso. Drauge va 6menesiuke jau tik nuovargį jaučia
ir viskas.
Gaila man savo antros pusės taip vaikuciu nori kad jau šią tema išvis nebekalba
L.A.P.Ė. parašė:
O easy kiek?
Nežinau
nu gi mačiau,kad giria,tai turbūt 10? Ne?
Anaksunamun parašė:
Sveikutes, anoje temoje apie testus atsakymo negavau, rasau cia.
Tie testai raudoname pakelyje patikimi?
Na as toki dariaus kai jau kiti vaiduokliavo na pasitvirtino.skaitmenini nusipirk man jis pries 5d parode nestuma 🙂
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai