Dunis parašė:
Irrrr.... Jei gerai supratau su Ramunele1213 ir Pukotuke pradėsim gadinti testukus kartu. Aš mm nelauksiu spalio 12 dieną 😖
O musu vis daugeja
Kartu linksmiau
Dunis parašė:
Irrrr.... Jei gerai supratau su Ramunele1213 ir Pukotuke pradėsim gadinti testukus kartu. Aš mm nelauksiu spalio 12 dieną 😖
O musu vis daugeja
Kartu linksmiau
..Serena.. parašė:
Mano isskyros kaip vanduoiklotukas slapias buna, lyg slapimo nelaikyciau😂 to ir nera buve🤦 idomu kuom cia viskas baigsis
siandien viena sona dure labai, lyg …
Man kai isskiros buvo kaip vanduo tai as laukiausi😍 gal jums pavyko!!
Gossip girl parašė:
Butu nuostabu pastoti si menesi, noreciau birzelinuko😍 butu man puiki dovana.Geguziuka tau turiu😃
Ir as labai noreciau, butu visi vaikai paeiliui nuo birzelio iki Rugsejo
Pukotuke parašė:
O musu vis daugejaKartu linksmiau
![]()
aš spalio 14 nelaukiu mm
Vakar pradėjom gamybą vėl, jaučiu tempima gimdos o ir ot jau beveik toks pat ryškus kaip kontrolinė juosta, tai turbūt jau šiom dienom ir vyksta pas mane ovuliacija. Taip smagu visoms kartu eiti per tuos pačius etapus, negalvojau tikrai, kad taip skaitinėsiu kasdien grįžus po darbų
Pukotuke parašė:
O musu vis daugejaKartu linksmiau
![]()
Nepamirskit ir manes, mano mm turetu but spalio 12-15 dienom😁
..Serena.. parašė:
Mano isskyros kaip vanduoiklotukas slapias buna, lyg slapimo nelaikyciau😂 to ir nera buve🤦 idomu kuom cia viskas baigsis
siandien viena sona dure labai, lyg …
Na linkiu, kad butu pavyke, gal hcg pasidaryt ir butu aisku?🤔 Ypac jei gk uzdaras dar. Nors as jo netikrinu, bet pamenu rasei, kad uzdaras ir aukstai.🤔
Pukotuke parašė:
Ir as labai noreciau, butu visi vaikai paeiliui nuo birzelio iki Rugsejo![]()
Jei gimdyciau birzeli, tai butu geguze-birzelis-liepa-rugsejis-spalis-lapkritis. Rugpjutis ne i tema🤣
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai