Jura27 parašė:
Jetau,kaip aš sau vel žadu,kad gadinsiu anksčiausiai mmm dienabeeet kaip ir žinau,kad taip nebus
Turiu priklausomybe sysioti ant testo,tai va džiaugiuosi ov …
As net nezadu, nes zinau, kad gadinsiu ir per anksti gadinsiu 😂
Jura27 parašė:
Jetau,kaip aš sau vel žadu,kad gadinsiu anksčiausiai mmm dienabeeet kaip ir žinau,kad taip nebus
Turiu priklausomybe sysioti ant testo,tai va džiaugiuosi ov …
As net nezadu, nes zinau, kad gadinsiu ir per anksti gadinsiu 😂
Zymante parašė:
Sveikos , pas mane CD12, tiiiikraaai negadinsiu testuku be mmm tariamos dienos![]()
![]()
Kad man tokia kantrybe butu 😍
Gikante parašė:
Pazadi? Sekmes su kantrybe 😄ir as taip sakau, bet pradedu gadint anksciau laiko 😄😄😄
Aš tai spirgu ir laukiu tavo testo 🤣 sakei antradienį? 🫣
ReDi. parašė:
Aš tai spirgu ir laukiu tavo testo 🤣 sakei antradienį? 🫣
Galvoju gal ryt, kad jau kelis turiu aisku butu gerai antradieni 😄net ryt jau +-6 d iki mm tai spirgu, bet nuojauta kuzda kad vel nepavykes ciklas🥺
Labas rytas 🌻❤️ aš iš pat ryto su galvaskausmiu 🤔 šeštadieni dariausi ryte testą juostelę Amedi, tai buvo ganėtinai ryški teigiamo juostelė.. vakar dariausi tos pačios firmos, tik "pieštuką" (ar kaip jį pavadint), tai matėsi teigiamo juostelė, bet ne tokia ryški. Na o šiandien ryte vel tą pačią Amedi juostelę, tai vos vos įžiūriu aš tą teigiamo brūkšniuką... pagal mane ryškumas mažėja 😖 gal man čia po nesivystančio dar hormonai sukilę, ar koks biocheminis vyksta...? Ką mergaitės patartumėt, kraują priduot?
Dobiliuxx parašė:
Labas rytas 🌻❤️ aš iš pat ryto su galvaskausmiu 🤔 šeštadieni dariausi ryte testą juostelę Amedi, tai buvo ganėtinai ryški teigiamo juostelė.. vakar dariausi tos pač…
Kada numatomos mm?
Dobiliuxx parašė:
Labas rytas 🌻❤️ aš iš pat ryto su galvaskausmiu 🤔 šeštadieni dariausi ryte testą juostelę Amedi, tai buvo ganėtinai ryški teigiamo juostelė.. vakar dariausi tos pač…
Jeigu persileidote nesenai, tai testai gali buti teigiami iki ateinanciu menesiniu, tai visiskai normalu, nes organizmas vis dar valosi
mama0929 parašė:
Kad man tokia kantrybe butu 😍
Nu Gerai gerai , jei tik pajausiu neštumo požymius ,tad gadinsiu, dar turiu viena užsilikusi testuka
O šiaip merginos geros savaitės pradžios ir sulaukti kuo daugiau II 👍🌷🌷
Gabba parašė:
Jeigu persileidote nesenai, tai testai gali buti teigiami iki ateinanciu menesiniu, tai visiskai normalu, nes organizmas vis dar valosi![]()
Man valymas darytas 12.09d, po valymo už 26d prasidėjo mėnesinės. Pasidarius testą vis rodydavo teigiamą... antros normalios MM pasirodė sausio pradžioj, sausio vidury testai jau buvo baltut baltutėliai... OV užgaudžiau 01.14d, 6dpo testas buvo baltas, 7dpo matės šešėlis, 8dpo 4d iki mm testas rodė teigiamą ganėtinai ryškų, o dabar blanksta antra diena... įdomiai kažkaip 🤔 mm numatomos 02.01d.
Rasa_sunset parašė:
Kada numatomos mm?
Numatomos 02.01d..
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai